Hands-on: Laman Utama Facebook pada HTC First [VIDEO]

Nah itu adalah doozy. Mark Zuckerberg dan krew baru sahaja menjatuhkan salah satu daripada pengambilan paling inovatif pada Android yang telah kami lihat setakat ini. Pada pandangan pertama, pasukan itu telah melampaui panggilan Zuck untuk meningkatkan pengalaman Facebook untuk pengguna Android. Mereka telah melakukannya dengan menjadikan Facebook sebagai aspek utama telefon pintar dengan Facebook Home.

Peranti pertama yang dilancarkan dengan Facebook Home ialah HTC First (walaupun ia akan tersedia sebagai muat turun untuk telefon bimbit lain pada hari yang sama), dan kami mempunyai peluang untuk menyemak perkakasan dan perisian baharu secara serentak. Yang Pertama adalah jauh dari yang HTC satu dengan set perkakasan yang sesuai dengan telefon bimbit $99, tetapi ia masih membawa binaan kualiti yang sama seperti peranti lain daripada pengeluar. Reka bentuknya yang ringkas ialah pujian yang sempurna untuk Laman Utama Facebook, walaupun, menawarkan tingkap tanpa gangguan ke dalam kehidupan sosial anda.

Rumah itu sendiri adalah konsep yang menarik dengan banyak janji, walaupun ia mungkin bukan untuk semua orang. Sekurang-kurangnya, anda perlu membiasakan diri dengan lebih banyak pelaksanaan Android standard. Suapan Muka Depan, pemberitahuan dan Ketua Sembang baharu menawarkan cara yang mudah dan intuitif untuk kekal berhubung dan mengikuti rakan, keluarga dan orang lain. Dan itu semua dicapai dengan penggilap dan berkembang yang kelihatan seperti di rumah pada telefon pintar — maafkan kata-kata saya.

| |

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *