Groove Music pada Windows 10 dan Windows 10 Mobile mendapat kemas kini utama

Microsoft semalam secara tidak sengaja mengeluarkan binaan baharu untuk Windows 10 PC dan Windows 10 Mobile for Insiders. Syarikat itu mengeluarkan binaan dalaman 16212 untuk beberapa PC dan peranti Mudah Alih. Windows 10 Mobile build 16212 yang dikeluarkan menyebabkan Mudah Alih memasuki gelung but yang akan ditetapkan semula menggunakan Alat Pemulihan Peranti Windows.

Pengguna perlu kehilangan semua data dan fail yang disimpan pada Mudah Alih jika peranti telah ditetapkan semula. Builds sedang dimuat turun untuk semua Rings Fast, Slow dan Release Pratonton Rings. Sesetengah pengguna yang bukan sebahagian daripada Program Windows Insiders juga telah melaporkan bahawa mereka dapat melihat kemas kini tersedia untuk dimuat turun pada peranti mereka.

Ketua Windows Insider Dona Sarkar dalam tweet telah meminta pengguna untuk tidak memasang binaan dan jika selesai perlu menetapkan semula peranti mereka melalui Alat Pemulihan Peranti Windows.

Adalah dinasihatkan untuk pengguna pada Windows 10 PC dan Mudah Alih untuk tidak memuat turun binaan 16212 kerana ia boleh merosakkan peranti anda terutamanya Mudah Alih. Penyelesaian untuk pengguna yang mempunyai binaan sedia untuk dipasang pada Mudah Alih mereka ialah menukar masa peranti kepada 2050 yang akhirnya akan membatalkan pemasangan.

Groove Music pada PC, Tablet dan Telefon Windows 10 menerima kemas kini utama dengan beberapa penambahbaikan pada UI apl. Apl telah dikemas kini kepada versi 10.17042.14111.0dan ia datang dengan perubahan besar.

Microsoft mengeluarkan kemas kini yang sama untuk Groove Music kepada Windows Insiders dalam Fast Ring, Release Preview. Kini syarikat itu sedang melancarkan kemas kini kepada Groove Music pada Windows 10 dan Peranti Mudah Alih Windows 10 dalam Lingkaran Pengeluaran.

Kemas kini terkini tidak disertakan dengan ciri baharu tetapi UI apl telah dikemas kini dengan Elemen Reka Bentuk Fasih. Ia membawa ketelusan pada apl pada menu hamburger dan pada halaman bermain muzik. Perubahan lain termasuk peningkatan prestasi dan pembetulan pepijat.

Muzik Groove membolehkan anda menikmati semua muzik anda pada semua peranti Windows, iOS dan Android kegemaran anda dengan Groove. Anda juga boleh menambah muzik anda dan membuat senarai main yang sesuai dengan mood anda, atau biarkan senarai main pilih susun Groove menjadi runut bunyi anda dengan muzik latar belakang di Xbox One.

Muat turun Groove Music untuk Windows 10.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *