Google Pixel 5 mungkin menggunakan cipset pertengahan dan ia dikhabarkan sebagai SD768G baharu Qualcomm

Sebelum ini, khabar angin telah mengatakan bahawa Google Pixel 5 akan menempatkan chipset pertengahan dan bukannya yang perdana. Kami berpendapat bahawa jika Google benar-benar mahu melakukannya, mereka sekurang-kurangnya akan menggunakan cipset pertengahan yang berkuasa. hari ini, Qualcomm telah melancarkan Snapdragon 768G chipset dan khabar angin telah datang mengatakan bahawa chipset itu mungkin yang akan menjanakan Google Pixel 5 yang akan datang.

Sebelum pelancaran Snapdragon 768G, Google Pixel 5 dikhabarkan akan hadir dengan cipset Snapdragon 765G. Walau bagaimanapun, walaupun mereka membuat suis, ia masih dikatakan mudah kerana cipset baharu ini serasi dengan pin dan perisian dengan Snapdragon 765G. Selain itu, kami tidak nampak apa-apa sebab mengapa Google akan berhenti menggunakan Snapdragon 768G yang baharu dan lebih berkuasa.

Snapdragon 768G telah diperkenalkan untuk menawarkan kelajuan jam sehingga 2.8Ghz daripada 2.4GHz dengan 765G. Ia juga akan meningkatkan prestasi GPU Adreno 620 sebanyak 15%, dan mempunyai pemacu grafik boleh dikemas kini menjadikannya kalis masa hadapan. Jika Google Pixel 5 benar-benar menggunakan cipset pertengahan, kami rasa kami tidak akan menghadapi masalah dengannya asalkan ia adalah yang berkuasa.

Beritahu kami pendapat anda tentang khabar angin Google Pixel 5 di halaman Facebook kami. Nantikan TechNave.com untuk lebih banyak kemas kini telefon pintar terkini.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *