Google Pixel 3a turun kepada hanya $299 di Amazon

Google Piksel 4a tidak begitu jauh, tetapi Pixel 3a yang lebih lama kekal sebagai peranti yang hebat. Menggegarkan kamera tunggal yang sangat berkebolehan, bateri yang lebih besar daripada Pixel 4 semasa, stok perisian Google dan bicu fon kepala yang sangat jarang berlaku, telefon jarak pertengahan yang ringan itu mencapai kelas beratnya.

Spesifikasi lain termasuk paparan FHD+ AMOLED 5.6-inci (3a XL meningkatkan ini sehingga 6-inci), Snapdragon 670, 4GB RAM, bateri 3,000 mAh (3,700 mAh untuk XL), storan 64GB dan kilat pembaca cap jari yang dipasang di belakang pantas.

Peranti ini biasanya $400 tetapi sekarang ia didiskaunkan kepada hanya $299, potongan keseluruhan 25%. Walau bagaimanapun, perlu diingat bahawa di sesetengah kawasan penghantaran dari Amazon akan ditangguhkan untuk memberi ruang kepada barangan penting, jadi anda mungkin tidak mendapatkannya dalam masa dua hari seperti barangan Prime yang lain. Namun, ia berbaloi untuk dibeli sebagai telefon murah untuk mereka yang memerlukan kamera yang hebat. Tekan pautan di bawah dan dapatkan milik anda!

NOTA: Pautan dalam artikel ini mungkin termasuk kod ahli gabungan yang membantu kami mengekalkan Google dan berjalan.

Beli di Amazon

| | |

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *