Gambar yang dikatakan Moto X (Generasi Ketiga) dengan denyar menghadap hadapan telah bocor, kelihatan lazat

Motorola Moto X 2015 Kebocoran Gen Ketiga 1

Sementara kami menantikan acara Motorola pada 28 Julai yang akan datang di mana mereka pasti akan mendedahkan susulan Moto G dan X tahun lepas, imej baharu peranti akan datang ini masih muncul di internet. Kami telah mendapat lebih daripada beberapa pandangan pada Moto G, jadi kami rasa ia hanya menunggu masa sebelum Moto X (Generasi Ketiga) menunjukkan wajahnya.

Dipetik dari laman Facebook Peru Android, foto menunjukkan perkara yang kelihatan pada masa akan datang Motorola Moto X 2015 lengkap dengan denyar menghadap ke hadapan. Atas sebab apa pun, pembocor itu percaya terdapat penderia cap jari yang ditempatkan di dalam gril pembesar suara bahagian bawah, tetapi itu kelihatan agak ganjil kepada kami.

Motorola Moto X 2015 Kebocoran Gen Ketiga 2

Maklumat masih terhad, tetapi kami mendengar mungkin juga terdapat Motorola Moto X Sport dengan paparan 5.2 inci. Kedengarannya tidak terlalu jauh memandangkan Moto G 2015 baru-baru ini dibocorkan menunjukkan kalis air IPx7. Kami akan membenarkan anda sekarang jika kami mendengar lebih banyak lagi.

| | |

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *