Gambar bocor iPhone generasi ke-4?

3232Ahad, 28 Nov 2021 20:38:05 PSThttps://wordpress.org/?v=5.8.2

Serius, bila ini berlaku? Tunggu, jangan jawab itu. Tiada siapa yang mengambil berat tentangnya, kenapa? Hanya kerana semua kekecohan iPad. Engadget mendapat gambar iPad yang bocor sebelum ia diumumkan. Nampaknya iPhone dalam foto itu adalah prototaip salah satu telefon bimbit yang akan dikeluarkan dalam tempoh Jun/Julai.

Dari segi kosmetik, iPhone dalam foto muncul tanpa bezel aluminium ikoniknya. Sebaliknya, peranti itu dikelilingi oleh plastik hitam bahan aluminium. Sama ada itu, atau telefon bimbit dibalut 80 peratus daripada cara dalam pemegang pelindung bergetah seperti prototaip iPad yang diletakkan di atasnya, walaupun kualiti imej meninggalkan pernyataan ini kepada perdebatan yang agak besar.

Sekarang lihat titik kecil di sebelah kiri pembesar suara di bahagian atas telefon, ia menunjukkan ia mungkin sama ada lampu LED, atau lensa kamera, atau tiada apa-apa. Tetapi disebabkan ciri terbaru iPhone OS 3.2, kami percaya ia adalah lensa kamera, kerana salah satu ciri ialah panggilan video melalui 3G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *