Fuze mengumumkan penyepaduan Slack untuk perusahaan – TechRepublic

Pada hari Selasa, persidangan video dan pembekal komunikasi berasaskan awan Fuze mengumumkan penyepaduan untuk Slack. Gabungan ini membantu menyelaraskan komunikasi perniagaan, membolehkan pertukaran lancar antara dua platform apabila bergerak antara perbualan Slack dan mesyuarat Fuze.

LIHAT: Microsoft Teams: Platform kerjasama yang sesuai untuk organisasi anda? (PDF percuma) (TechRepublic)

Penyepaduan termasuk arahan Slack, dengan keupayaan untuk bergerak dengan lancar daripada sembang ke panggilan video dalam Fuze dengan satu klik.

“Dengan menyepadukan dengan Slack, kami meningkatkan keupayaan kerjasama sedia ada pekerja, jadi pasukan boleh menghabiskan lebih sedikit masa menjadualkan mesyuarat dan lebih banyak masa memacu inovasi dalam perniagaan mereka,” kata Jed Brown, naib presiden kanan produk di Fuze, dalam kenyataan akhbar.

Alat kerjasama termasuk Skype, Zoom, Google Hangouts, WebEx, Microsoft Teams dan banyak lagi, telah mendapat populariti dalam beberapa tahun kebelakangan ini, terutamanya dengan peningkatan dalam kerja jauh. Jadual fleksibel dan kerja jauh adalah norma baharu untuk perniagaan global, dengan gaya kerja ini telah berkembang sebanyak 159% sejak 2005.

Pertumbuhan ini boleh dikaitkan dengan kemajuan teknologi, terutamanya dalam perisian komunikasi perusahaan. Perisian persidangan video, contohnya, bukan sahaja membolehkan tenaga kerja jauh, tetapi meningkatkan produktiviti dan mengurangkan perjalanan perniagaan untuk pekerja, laporan Impak Persidangan Video Lifesize 2019 ditemui.

Menghantar mesej pantas melalui aplikasi pemesejan segera perniagaan juga mengurangkan masa yang terbuang untuk mesyuarat dan dalam rantaian e-mel yang panjang, lapor penulis penyumbang TechRepublic Mary Shacklett, menunjukkan bagaimana alat ini juga membantu pekerja dalam pejabat.

“Menurut ramai pakar dalam pasaran, kerja berorientasikan projek yang kurang berulang yang memerlukan kerjasama antara pekerja yang biasanya diedarkan dalam kumpulan fungsi silang semakin meningkat,” kata Eric Hanson, naib presiden risikan pasaran di Fuze. “Alat kerjasama telah menjadi hab penting untuk pekerja berkongsi idea, memastikan satu sama lain dikemas kini tentang kemajuan dan melaksanakan tugas. Dengan meningkatkan keupayaan kerjasama sedia ada pekerja, pasukan boleh menghabiskan lebih sedikit masa menjadualkan mesyuarat dan lebih banyak masa memacu inovasi dalam perniagaan mereka , dalam industri apa pun mereka bekerja.”

Penyepaduan Fuze untuk Slack kini tersedia untuk semua pelanggan Fuze.

Untuk maklumat lanjut, lihat Foto: 10 alat kerjasama tempat kerja terbaik untuk perniagaan anda di TechRepublic.

Macy Bayern ialah bekas Penulis Staf Bersekutu untuk TechRepublic. Beliau adalah graduan dari Universiti Texas di Program Kepujian Seni Liberal Austin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *