Foto kebocoran Galaxy Alpha seterusnya Samsung

SM-A500-GALAXY-A5-1

Sebaik sahaja Samsung menjawab permintaan pengguna dengan memperkenalkan telefon pintar bersalut logam, nampaknya syarikat itu sudah berada di laluan ke arah meninggalkan bahan binaan. Itulah yang dicadangkan oleh Samsung SM-A500 yang baru bocor, bagaimanapun.

SM-A500 dikatakan sebagai model seterusnya dalam barisan Galaxy Alpha Samsung dan boleh dilancarkan sebagai Samsung Galaxy A5. Mereka yang biasa dengan Galaxy Alpha asal, yang memulakan kerjaya bulan lepas, akan ingat bahawa telefon itu menampilkan bingkai aluminium sebagai sebahagian daripada “evolusi reka bentuk Galaxy.” Word adalah Galaxy A5, walau bagaimanapun, akan mengetepikan bahan-bahan tersebut demi yang membawa rasa premium logam tanpa kos pengeluaran tambahan. Harapan kami dalam hal itu tidak terlalu tinggi.

SM-A500-GALAXY-A5-6

Galaxy A5 sedang diletakkan sebagai telefon pintar peringkat pertengahan yang akan berada dalam barisan satu atau dua takuk di bawah Alpha asal, yang meninggalkan sedikit ruang untuk keyakinan. Samsung sekali lagi boleh menggunakan logam untuk peranti siri A masa depan yang menyasarkan pasaran yang lebih tinggi. Bagi A5 pula, spesifikasi yang dikhabarkan termasuk:

    Paparan Super AMOLED 5-inci

    Pemprosesan Snapdragon 400

    Kamera 13MP (5MP menghadap hadapan)

    Storan 16GB (boleh dikembangkan melalui MicroSD)

    Bateri 2,330mAh

Bagaimana rupa kemasan logam palsu itu? Daripada gambar, sukar untuk melihat perbezaan antara A5 dan Galaxy Alpha asal. Reka bentuk itu mungkin akan membawa kepada dua model Alpha tambahan yang sepatutnya dijadual mengikuti SM-A500 keluar dari pintu masuk. Tiada butiran mengenai masa pelancaran akan berlaku diketahui pada masa ini.

| | |

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *