Fon Kepala SuperEQ S1: fon kepala pembatalan hingar yang tidak akan merosakkan bank

Anda boleh mengatakan bahawa jika anda menggunakan “fon kepala yang membatalkan hingar” Google, anda akan ditunjukkan dengan begitu banyak jenama dan model yang berbeza sehingga ia boleh berasa menggembirakan. Sesetengah jenama ini cukup terkenal di dunia fon kepala, tetapi pada masa yang sama, ia juga boleh menjadi agak mahal.

Jika anda mencari sepasang fon kepala pembatalan hingar yang juga kaya dengan ciri yang tidak terlalu mahal, maka mungkin fon kepala SuperEQ S1 (gunakan kod diskaun PHANDROID untuk mendapatkan potongan 20%) boleh jadi seperti yang diperintahkan oleh doktor. Berita baiknya ialah SuperEQ menyampaikan semua ciri yang anda inginkan daripada sepasang fon kepala mewah pada harga yang jauh lebih rendah daripada yang anda jangkakan.

Spesifikasi SuperEQ S1

   Kurangkan hingar ambien sehingga 95%: Pasukan jurutera SuperEQ menjalankan lebih daripada 100, 000 ujian dalam senario kehidupan sebenar untuk memperhalusi Bluetooth SuperEQ S1 melalui 4 ANC terbina dalam fon kepala…

   Mod Bunyi Ambien (Ketelusan): Menggunakan teknologi bunyi ambien yang unik, pendengaran bionik membolehkan anda mendengar persekitaran anda. Muzik direndahkan dan pertuturan dikuatkan melalui mikrofon dalam kalis bunyi ini…

   Hi-Res Certified & Deep Bass Sound: Logo Hi-Res mempunyai kualiti audio yang luar biasa, diberikan hanya kepada peranti audio yang mampu menghasilkan representasi paling tepat tentang perkara yang dimaksudkan oleh artis….

  Reka bentuk

  Apabila ia datang kepada reka bentuk fon kepala, terdapat sebab mengapa sesetengah syarikat memilih reka bentuk yang telah mereka pilih. Contohnya, fon kepala audiophile yang lebih tinggi boleh memilih reka bentuk buka belakang yang dikatakan membolehkan muzik anda berbunyi lebih jelas dan semula jadi.

  Kemudian anda mempunyai jenama yang mencipta reka bentuk yang jelas bertujuan untuk kelihatan lebih menarik dan bergaya supaya anda boleh memakainya semasa dalam perjalanan dan kelihatan bergaya tanpa orang merenung anda.

  Jika yang kedua adalah sesuatu yang anda fikir paling sesuai dengan selera fesyen dan estetika anda, maka fon kepala SuperEQ S1 nampaknya condong ke arah itu. S1 ditawarkan dalam kemasan hitam dan putih dengan kemasan dalaman berwarna merah untuk membantu memberikan warna pop itu tanpa terlalu jelas.

  Ia juga memaparkan jalur yang mencipta rupa yang sangat lancar yang juga boleh dipanjangkan untuk menampung saiz kepala yang berbeza. Fon kepala juga telah dibuat daripada logam jadi jika anda bimbang tentang jalur itu pecah atau tercabut, kekurangan anda dengan sengaja membongkok atau memusingkannya ke titik pecahnya, ini bukan sesuatu yang anda perlu risau.

  Reka bentuk engsel lipat juga sesuai untuk memastikan fon kepala tidak terbelah dua jika anda merancang untuk memasukkannya ke dalam beg galas atau beg tangan anda. Ia juga membolehkan fon kepala mengambil sedikit ruang dalam beg, menjadikannya teman perjalanan yang sempurna untuk perjalanan yang jauh. Butang pada cawan fon kepala kanan memberi anda kawalan pantas untuk memainkan atau menjeda muzik anda, menukar lagu yang anda dengar dan mengawal pilihan pembatalan kuasa dan hingar yang terbina dalam.

  Audio Hi-Res diperakui

  Selain daripada rupanya, jelas salah satu aspek yang lebih penting bagi sepasang fon kepala ialah kualiti bunyinya. Menurut syarikat itu, Fon Kepala SuperEQ S1 telah Diperakui Hi-Res.

  Ini bukan pensijilan yang sangat mudah untuk diperoleh dan pada asasnya, bermakna fon kepala mampu memainkan semula audio berkualiti tinggi. Jika anda biasanya lebih suka mendengar fail audio berkualiti tinggi, lebih tinggi daripada format MP3 standard anda, maka fon kepala S1 akan mampu menyokongnya, membolehkan anda menikmati muzik seperti yang dimaksudkan oleh artis pada asalnya dengan lebih terperinci daripada apa fail MP3 biasa atau perkhidmatan media penstriman seperti YouTube Music dan Spotify mampu menyampaikannya.

  S1 juga mendakwa menawarkan bunyi bes yang dalam, dan memandangkan ia adalah sepasang fon kepala atas telinga dengan reka bentuk belakang tertutup, anda sepatutnya dapat menikmati bass yang lebih dalam dan lebih berdebar jika itu adalah kesesakan anda, membolehkan anda merasai rentak dan benar-benar melibatkan diri dalam pengalaman audio.

  Teknologi pembatalan hingar hibrid

  Selain diperakui audio Hi-Res, S1 menawarkan teknologi pembatalan hingar. Menurut syarikat itu, ini adalah terima kasih kepada reka bentuk fon kepala yang menggunakan 2 suapan ke hadapan dan 2 maklum balas mikrofon pembatalan hingar aktif. Ini akan membantu mengurangkan bunyi ambien sebanyak 33dB, dengan berkesan menenggelamkan bunyi dari luar seperti dengungan enjin kapal terbang atau jalan bandar yang sibuk.

  SuperEQ menawarkan beberapa mod pembatalan hingar yang berbeza, seperti mod Luar untuk semasa anda berjalan di luar dan ingin menghilangkan bunyi trafik, dan juga mod Dalaman seperti ketika anda berada di kafe dan anda mahu meredakan bunyi orang bercakap di sekeliling anda.

  Teknologi pembatalan hingar bukan sahaja berfungsi untuk fon kepala, tetapi juga mikrofon di mana ia akan memotong hingar ambien untuk membolehkan suara anda keluar dengan lebih jelas apabila anda sedang membuat panggilan atau jika anda sedang mengadakan persidangan video.

  Jika anda perlu mendengar apa yang berlaku di luar, S1 juga dilengkapi dengan mod bunyi ambien yang syarikat panggil “Pendengaran Bionic”. Ini pada asasnya membolehkan bunyi melalui fon kepala supaya anda boleh mendengar orang bercakap dengan anda tanpa perlu menanggalkan fon kepala dan mengganggu pendengaran muzik anda. Ciri ini sesuai untuk apabila anda memesan sesuatu dari kedai kopi atau memakai fon kepala di kedai.

  Sambungan berwayar dan tanpa wayar

  Kebanyakan fon kepala hari ini cenderung kepada sambungan wayarles. Ini sebahagian besarnya disebabkan oleh pengeluar telefon bimbit membuang bicu fon kepala 3.5mm, dan ini bukan perkara yang buruk kerana kabel boleh menjengkelkan pada masa-masa tertentu.

  Tetapi sekiranya anda lebih suka sambungan berwayar (sesetengah percaya ia menawarkan audio berkualiti lebih baik), S1 akan dapat menyambung ke peranti anda sama ada melalui sambungan berwayar atau sambungan wayarles yang bergantung pada teknologi Bluetooth 5.0.

  Mempunyai pilihan ini adalah satu perkara yang baik kerana selain memberi pengguna pilihan, ia juga berguna apabila fon kepala kehabisan bateri tetapi anda masih mahu menikmati lagu anda.

  Bercakap tentang bateri, S1 mendakwa menawarkan 40-45 jam masa bermain jadi singkat daripada anda mendengar audio tanpa henti, ia sepatutnya dapat bertahan beberapa hari atau bahkan seminggu tanpa perlu mengecas semula. Jika anda perlu mengecas semula, masa pengecasan yang agak cepat selama 2 jam akan membolehkan anda mula menikmati lagu anda semula.

  Harga & ketersediaan

  Jika fon kepala SuperEQ S1 berbunyi seperti sesuatu yang mungkin anda minati, maka anda juga akan gembira mengetahui bahawa ia sebenarnya sangat berpatutan. Berharga $60, ini adalah beberapa fon kepala pembatalan hingar yang lebih murah yang kami temui dan dengan semua ciri yang telah kami nyatakan, ia kelihatan seperti tawaran yang cukup hebat.

  Sudah tentu, terdapat beratus-ratus pilihan fon kepala tersedia untuk $60, tetapi anda akan sukar untuk mencari pasangan yang kaya dengan ciri seperti SuperEQ S1. Fon telinga yang membatalkan bunyi semakin murah dan lebih murah dari hari ke hari, tetapi kebanyakan pilihan lain sekurang-kurangnya $30-$50 lebih mahal, menjadikan SuperEQ S1 salah satu fon kepala mesra bajet terbaik yang boleh anda beli pada masa ini.

   Nota: artikel ini mungkin mengandungi pautan ahli gabungan yang membantu menyokong pengarang kami dan memastikan pelayan Google berjalan.

  | | |

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *