Fon kepala pembatalan hingar aktif teratas Sony mendapat potongan lebih 20% hari ini

Semasa saya menjalani bedah siasat komputer riba Samsung, saya menggigit peluru dan membeli Lenovo Thinkpad X1 Carbon pembelian “untuk kerja” besar pertama saya dalam beberapa tahun. Saya jelas tidak tahu apa yang saya hilang dan mengecas pada USB-C adalah pengubah kehidupan. Semasa memilih spesifikasi, saya mengambil kira storan yang kurang, dengan pandangan jauh untuk menaik taraf kemudian. Pilihan media storan dalaman adalah mengikut keutamaan peribadi, tetapi apabila saya memerlukan media storan baharu, saya sentiasa menuju terus ke SanDisk atau Western Digital atas satu sebab mudah, saya tidak pernah mengalami pengalaman buruk. Jadi saya fikir adalah idea yang bagus untuk mempamerkan pelbagai media storan tersedia yang saya percayai untuk meningkatkan storan dan kelajuan komputer riba atau PC desktop anda pada pelbagai titik harga.

Terdapat banyak cara yang anda mungkin mahu meningkatkan storan komputer riba atau PC desktop anda mungkin kad SD atau MicroSD boleh tanggal sudah cukup dengan saiz antara 32GB hingga 1TB atau anda mungkin sedang mencari sesuatu yang sedikit lebih mantap, SSD Dalaman adalah sempurna dalam keadaan ini. Sepanjang satu atau dua tahun lalu saya telah menaik taraf semua media storan saya kepada SSD dengan salinan kedua pada sandaran awan percuma Google. Saya hanya berharap saya telah melakukan semuanya lebih awal, sentiasa ada satu perkara yang menghalang saya. harga.

Pemacu SSD tidak pernah menjadi lebih berpatutan dengan harga bermula hanya 鈧?0 untuk 120GB dan ia boleh didapati daripada pelbagai jenama yang berbeza dan dalam pelbagai kapasiti storan namun untuk sifat artikel ini saya akan menyenaraikan pemacu yang saya tahu saya boleh mengesyorkan dari pengalaman peribadi. Iaitu Sandisk dan WD Black dari Western Digital. Gantian SSD komputer riba saya ialah SanDisk SSD PLUS 480GB. Kosnya secara purata kira-kira 鈧?0 dan saya telah menyegarkan banyak komputer riba untuk pelanggan dan keluarga sejak kebelakangan ini dengan salah satu daripada ini. Ia mempunyai kapasiti dari 120GB hingga 2TB jadi banyak peluang untuk memilih saiz yang sesuai dengan keperluan anda. Ibu saya sedang menggegarkan SSD Plus 120GB dalam Dell berusia tujuh tahunnya. Ia menelan belanja saya sekitar 30 euro di Amazon dan baginya ia terasa seperti mesin baharu.

Sejak membeli Lenovo Thinkpad saya mula mencari sesuatu untuk meningkatkan storan dalaman, saya pada asalnya mempunyai pemacu 480GB m.2 tetapi sejak mula mengedit video dengan lebih kerap saya memerlukan sesuatu yang lebih besar untuk menampung saiz fail, masukkan WD_Black SN750 2TB untuk menggantikannya. Terdapat sesuatu yang sangat ajaib tentang SSD, tiada bunyi atau berputar. Apatah lagi masa but yang anda akan alami kini berada dalam beberapa saat dan bukannya minit. Saya sempat membuat secawan teh sambil menunggu samsung lama saya hidup semula. Benar-benar jika ia adalah sesuatu yang anda telah pertimbangkan untuk sementara waktu anda benar-benar harus melakukannya.

Seterusnya saya akan menambah kad mikro SD Sandisk Extreme 1TB pada Thinkpad saya untuk menyimpan semua data pemacu awan saya daripada Google Drive dan Dropbox. Pada masa ini saya mempunyai 400GB Sandisk Extreme di sana namun saya mendapati bahawa saya perlu menggunakan penyegerakan terpilih lebih kerap dengan Dropbox kerana mikro SD mempunyai kapasiti yang lebih kecil daripada storan dalam talian saya. “Masalah Dunia Pertama” saya mendengar anda menangis, tetapi tidak salah untuk menjadikan hidup anda lebih mudah, bukan?

Jika anda perasan bahawa komputer riba anda telah menjadi perlahan sejak anda membelinya, sejujurnya ia boleh menjadi sesuatu yang mudah seperti menaik taraf cakera keras lama kepada SSD. Sembilan daripada sepuluh anda akan memberi nafas baru kepada slug lama dan tertanya-tanya mengapa anda belum membuat suis. Menukar cakera keras komputer riba tidak sukar sama sekali tetapi anda perlu memasang versi baharu sistem pengendalian pilihan anda. Jadi, jika anda ingin memulakan dengan pemasangan baru windows 10, lihat artikel ini untuk mendapatkan lesen perisian Microsoft Windows dan Office yang berpatutan.

Harga akan berbeza antara wilayah dan ketersediaan akan berbeza. Semua harga yang disertakan dalam artikel ini adalah berdasarkan mencari produk di Amazon, tetapi anda mungkin menemui tawaran yang lebih baik di tempat lain. Berikut ialah harga di Eropah (April 2020)

Sandisk SSD Plus Scandium?em>30 Scandium?70

Ini bukan artikel berbayar yang saya suka menggunakan produk Sandisk & Western Digital. Pautan yang terkandung dalam artikel mungkin memberikan komisen yang menyumbang kepada kos pengendalian Google.

| | | Longkang Google.com, 2007-2021

/*# sourceURL=/css/ampshared.css*/

Ia adalah fon kepala yang hebat dan biasanya berharga $350 di MSRP, tetapi sekarang anda boleh mendapatkannya lebih daripada 20% diskaun hanya $278! Ia adalah harga yang hebat untuk set fon kepala mewah dengan pembatalan hingar teratas. Tetapi jika anda lebih banyak menggunakan kereta api Bose, anda masih boleh mendapatkan QuietComfort 35 II yang lebih lama dengan potongan 15% pada hanya $299.

Jika anda seorang yang kerap mengembara atau hanya mahu menyekat dunia keluar, ini ialah beberapa produk terbaik yang anda boleh dapatkan.

NOTA: Pautan dalam artikel ini mungkin termasuk kod ahli gabungan yang membantu kami mengekalkan Google dan berjalan.

Beli di Amazon

| | |

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *