Microsoft HoloLens: Bekerjasama dengan Microsoft Remote Assist untuk menyelesaikan masalah dengan lebih cepat

FIX: Kemas kini Windows 10 (KB4483235) gagal dipasang dengan ralat 0x800F0986

Microsoft mengumumkan apl Remote Assist dan Layout untuk awal bulan ini di Microsoft Build 2018. Kedua-dua apl itu kini tersedia untuk dimuat turun sebagai pratonton percuma masa terhad di Microsoft Store.

Pautan kedai:Microsoft Remote Assist | Reka Letak Microsoft

Bagi yang tidak sedar, Remote Assist ialah apl baharu untuk Hololens yang bertujuan membantu pengguna bekerjasama antara satu sama lain dalam persekitaran realiti bercampur. Ia adalah teknologi yang cukup hebat.

Microsoft Layout ialah satu lagi aplikasi berasaskan Hololens yang membolehkan pengguna mereka bentuk ruang dengan cara yang benar-benar inovatif dengan persekitaran realiti bercampur. Lihat ia dalam tindakan dalam video di bawah:

/*# sourceURL=/css/ampshared.css*/

Terdapat beberapa cara untuk membetulkan ralat pemasangan Windows 10 0x800F0986. Satu adalah untuk menetapkan semula komponen kemas kini Windows, dan satu lagi untuk muat turun dan pasang kemas kini secara manual. Kami lebih suka yang terakhir.

Jika anda menghadapi masalah memasang kemas kini keselamatan Windows 10 KB4483235 pada PC anda, teruskan dan muat turun kemas kini secara manual daripada pautan muat turun di bawah dan pasangkannya seperti anda memasang sebarang program lain pada PC anda. Ia mudah mati.

Tarikh Tayangan:19 Disember 2018Versi:OS Build 17763.195

PEMASANGAN:Untuk memasang kemas kini,Klik dua kali/jalankan.msukemas kini fail. Anda akan mendapat gesaan daripadaWindows Update Standalone InstallerKlik padayabutang untuk memasang kemas kini.

Setelah pemasangan selesai, mulakan semula PC anda untuk kemas kini berkuat kuasa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *