Dropbox Paper memasuki beta awam, mengeluarkan apl iOS

3232Ahad, 28 Nov 2021 13:58:39 PSThttps://wordpress.org/?v=5.8.2

Dropbox Paper beta kini dibuka untuk semua orang, bersama-sama dengan ketersediaan apl iOS. Sebelum ini, Paper beta hanya boleh diakses melalui jemputan, tetapi kini ia boleh diakses dengan mudah oleh sesiapa yang ingin mencubanya pada berbilang peranti, desktop atau telefon pintar.

Kertas ialah penyelesaian penyuntingan dokumen yang minimalis tetapi berkuasa yang membolehkan pasukan bekerjasama dalam masa nyata dan bekerjasama. Ia serupa dengan Dokumen Google, walaupun lebih tertumpu pada set ciri tertentu dan bukannya keseluruhan sinki dapur.

Dropbox telah menggunakan sepenuhnya maklum balas yang diberikan dalam versi beta alat penyuntingan dokumennya yang berkuasa dan telah memperkenalkan ciri baharu serta peningkatan prestasi seperti mencipta galeri imej, carian lebih pantas, pemberitahuan mudah alih dan banyak lagi.

Berikut ialah semua yang anda boleh lakukan dengan apl Paper baharu:

Saya telah menggunakan Paper sejak sekian lama dan mendapati ia kekurangan dalam banyak cara, di mana alternatif seperti Google Docs berada di hadapan. Untuk membuat senarai tugasan yang dikongsi, jadual dan galeri imej, Paper ialah pilihan yang baik. Jika anda ingin membuat helaian terperinci untuk meletakkan banyak maklumat bersama-sama atau menggunakan penapis dan formula yang berbeza untuk menjadikan hidup lebih mudah, anda mungkin ingin mencari di tempat lain.

Apl Dropbox Paper tersedia di App Store secara percuma, untuk iPhone, iPad dan iPod touch pada iOS 8.1 dan ke atas. Pastikan anda mendaftar untuk beta awam Paper sebelum memuat turun.

Muat turun Kertas Dropbox untuk iOS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *