Di manakah anda boleh membeli Galaxy Note20 dan Galaxy Note20 Ultra?

Semua TAWARAN HITAM JUMAAT yang anda perlukan!

Kami disokong pembaca. Pautan luar mungkin memberi kita komisen.

Galaxy Note20, Galaxy Note20 Ultra

Siri Galaxy Note20 akhirnya membuat penampilan sulung yang lama ditunggu-tunggu minggu lalu, dan sejak itu, domain teknologi pengguna menjadi heboh. Video tera pertama telah dikeluarkan, pendapat telah diterbitkan, dan prapesanan juga telah disiarkan secara langsung. Dan jika anda telah memutuskan untuk berbelanja secara berbelanja dengan Galaxy Note20 atau adik beradik Ultra yang lebih mahal, kini tiba masanya untuk mengambil pembawa. Atau tidak.

Jika anda ingin membeli Galaxy Note 20 dalam keadaan tidak berkunci, berikut ialah tempat untuk dilawati:

Kedai Samsung rasmi kini menerima prapesanan untuk Galaxy Note20 yang tidak dikunci pada harga $999.99, manakala Galaxy Note20 Ultra bermula pada $1,299.99. Pada masa ini, Samsung menawarkan diskaun tukar beli yang menurunkan harga sehingga $500. Selain itu, jika anda membuat prapesanan sebelum 20 Ogos, anda akan mendapat sehingga $150 dalam bentuk kredit kedai yang boleh digunakan untuk membeli aksesori.

Pra-pesanan di Samsung

Galaxy Note20 dan adik beradik Ultranya kedua-duanya tersedia untuk pra-pesanan daripada Amazon.com berharga $999.99 dan $1,299.99 masing-masing dalam kesemua lima pilihan warna yang diumumkan untuk pasaran AS.

Prapesan di Amazon

Pada masa ini, Best Buy juga menerima prapesanan untuk perdana terbaharu stylus-toting Samsung dalam keadaan tidak berkunci. Anda boleh menjimatkan sehingga $700 dengan tukar beli yang layak dan juga boleh mendapat sehingga $150 sebagai kredit Samsung Store.

Pra-pesanan di Best Buy

Anda juga boleh prapesan Galaxy Note20 dan Galaxy Note20 Ultra daripada B&H dan mendapatkan kredit Samsung Store sehingga $150 apabila anda mendaftarkan telefon baharu anda melalui apl Promosi Samsung.

Pra-pesanan di B&H

Tetapi jika anda lebih suka laluan yang dikunci pembawa, anda boleh membeli telefon daripada pembawa pilihan anda. Semasa menulis cerita ini, anda boleh mengambil Galaxy Note20 dan Galaxy Note20 Ultra daripada Verizon, AT&T dan Xfinity Mobile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *