Dengan WinX DVD Ripper, Penukaran DVD kepada MP4 Menjadi Lebih Pantas pada Windows 10

Dalam dunia digital ini, kami masih mempunyai DVD fizikal rancangan kartun kegemaran kami, rancangan TV dan beberapa detik keluarga. Tetapi pada masa kini, DVD perlahan-lahan ditamatkan secara berperingkat kerana beberapa kali seri. Jadi penyelesaiannya adalah untuk memindahkan data dari DVD ke cakera keras komputer. Dan di situlah kita memerlukan perisian DVD ripper.

Terdapat beberapa perisian DVD ripper tersedia di pasaran tetapi WinX DVD Ripper adalah penyelesaian terbaik. Perisian WinX DVD Ripper ialah salah satu alat yang dipertingkatkan dengan beberapa alat ciri untuk menyelesaikan perkara anda secepat mungkin.

WinX DVD Ripper menyokong banyak format fail video seperti MP4, AVI, MPEG, WMV, AVS, MTS. Selain itu ia juga menyokong MOV dan MP4 yang merupakan format fail biasa untuk Mac OS. Bercakap tentang ciri-ciri utama perisian daripada anda sudah tentu membuat salinan DVD anda ke DVD sandaran yang lain. WinX DVD Ripper juga membenarkan anda mengklon DVD. Ciri pengklonan menyokong pengklonan 1:1 DVD kepada imej ISO penuh dan membolehkan anda menyalin kandungan dalam format fail MPEG2 dengan kualiti tanpa kehilangan dan audio 5.1 saluran AC3/DTS Dolby.

Satu lagi perkara besar tentang WinX DVD Ripper ini ialah anda boleh membuka kunci DVD yang dilindungi dan menyimpan kandungannya terima kasih kepada teknologi penyulitan seperti DVD CSS, kod wilayah, RCE, Disney X-Project DRM, Sony ArccOS dan banyak lagi.

Perkara yang paling menakjubkan ialah ciri pengklonan hanya mengambil masa 5 minit. Walau bagaimanapun, ia bergantung pada konfigurasi sistem anda juga tetapi ia akan mengklon keseluruhan DVD dalam masa lebih kurang 5 minit. Selain itu, perisian ini termasuk editor video terbina dalam yang membolehkan anda mengedit video sebelum anda merobeknya. Editor video membolehkan anda menambah/menempatkan semula sari kata, melaraskan kelantangan, memangkas, memangkas dan menggabungkan. Selain itu, anda juga boleh menambah butiran tentang video seperti penerangan, genre, teg dan banyak lagi.

Bersama-sama dengan beberapa pilihan penyuntingan video yang hebat, WinX DVD Ripper juga membolehkan anda meningkatkan kualiti video dan audio dengan beberapa ciri hebat. Ia pada asasnya membolehkan anda menukar DVD kepada MP4. Tambahan pula, perisian ini juga termasuk banyak ciri utama lain seperti menukar codec, kadar bingkai, kadar bit, nisbah aspek dan resolusi.

Jadi kesimpulannya ialah WinX DVD Ripper adalah penyelesaian muktamad untuk merobek mana-mana DVD hanya dengan 3 klik tetikus. Ia terkenal dengan kelajuan ripping DVD pantas yang tidak dapat ditandingi. Selain itu, ia adalah yang paling kuat untuk DVD 99 tajuk dan sentiasa yang pertama untuk menyokong DVD baharu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *