Days of Play by PlayStation kembali dengan permainan bermula dari serendah RM55

Ia adalah masa tahun itu lagi! PlayStation® telah mengumumkan tahunan mereka Hari-hari Bermain perayaan di mana anda boleh mendapatkan diskaun besar-besaran untuk aksesori dan permainan daripadanya 3 Jun sehingga 16 Jun 2020. Tetapi bukan itu sahaja, terdapat barangan diskaun lain untuk direbut seperti baucar keahlian PlayStation Plus 12 bulan dan Pengawal DUALSHOCK 4.

Bagi mereka yang tidak biasa dengan Keahlian PlayStation Plus, ia membolehkan anda bermain berbilang pemain dalam talian pada permainan tertentu seperti Rainbow Six: Siege dan Call of Duty: Modern Warfare. Tetapi bukan itu sahaja, anda juga akan layak mendapat sehingga 2 permainan percuma yang ditawarkan oleh PlayStation Store setiap bulan sepanjang tempoh keahlian.

Berikut ialah 5 fakta menarik tentang Pameran Makanan Samsung yang mungkin anda tidak tahu

Jadi apa yang istimewa tentang peti sejuk Samsung ini? Pada pandangan pertama, ia kelihatan seperti mana-mana peti sejuk biasa tetapi ia dipanggil Bersebelahan dengan Pameran Makanan (Saya tidak mengada-ada). mengikut Samsung, Pameran Makanan ialah “peti ais dalam peti ais” yang membolehkan anda mengakses semua makanan dan minuman kegemaran keluarga anda dengan cepat.

Kamera Ultra Visi 50MP RYYB & paparan OLED 120Hz - Sertai HUAWEI nova 9 #BeAnovaStar TikTok Dance Challenge!

Setakat 8 November 2021, the Huawei nova 9 boleh didapati di Malaysia. Siri nova sentiasa dikenali sebagai telefon pintar berpusatkan kamera. Ia memaparkan Kamera Penglihatan Ultra 50MP serba baharu, reka bentuk premium dan beberapa ciri utama untuk memberikan pengalaman hiburan dan fotografi yang menyeronokkan untuk belia. Jika anda peminat Huawei atau sedang mencari sesuatu yang baharu, mungkin anda boleh pertimbangkan nova 9. Mengapa? Berikut adalah enam ciri yang boleh menjadikan anda bintang nova!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *