Dayakan Penambatan Asli pada iPhone dengan iOS 4.x menggunakan TetherMe [Jailbreak App]

3232Ahad, 28 Nov 2021 20:35:59 PSThttps://wordpress.org/?v=5.8.2

TetherMe mendayakan penambatan asli pada iOS 3.x dan iOS 4.x iPhone. Keupayaan penambatan asli didayakan bergantung pada kehendak pembekal perkhidmatan yang tidak begitu untuk pengguna AT&T yang tidak bernasib baik. Menggunakan TetherMe, penambatan asli, yang berfungsi melalui kabel USB atau Bluetooth, boleh didayakan untuk berfungsi dengan hampir mana-mana pembawa melalui menggunakan tetapan APN. Ini akan membolehkan anda menggunakan pakej data iPhone anda pada peranti lain seperti komputer dan jika anda menggunakan iTether, juga dengan iPod Touch dan iPad.

TetherMe boleh memintas pemeriksaan tandatangan dan membenarkan anda mengedit tetapan himpunan pembawa secara manual terus pada iPhone tetapi konfigurasi APN daripada profil .mobileconfig belum boleh dimuatkan lagi.

TetherMe memerlukan iPhone jailbreak. Jika anda menggunakan iOS 4.0.1 atau kurang, gunakan JailbreakMe untuk jailbreak iPhone anda. Jika anda telah menaik taraf kepada iOS 4.0.2, gunakan redsn0w untuk jailbreak iPhone 3g anda. Ikuti panduan ini tentang cara melakukannya.

TetherMe tersedia dalam Cydia dalam repositori BigBoss dan berharga $1.99.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *