Daripada Forum: Bagaimanakah Moto 360 baharu anda melayani anda (jika anda boleh membelinya, iaitu)? – Phandroid

moto 360 trio

Jadi sesiapa sahaja yang boleh mendapatkan Moto 360 mereka pada hujung minggu mempunyai beberapa hari untuk bermain dengannya sekarang. Kami ingin tahu — bagaimana keadaan anda? Kami telah mendengar laporan awal tentang hayat bateri dan prestasi yang lemah berbanding pilihan seperti LG G Watch dan Samsung Gear Live. Kami masih menguji perkara itu sendiri jadi kami pasti akan mencari untuk mengesahkan atau membatalkan tuntutan tersebut dalam masa yang ditetapkan.

Tetapi jika anda agak bernasib baik kerana dapat membeli satu (ia hampir habis dijual di mana-mana) bagaimana anda menyukainya setakat ini? Adakah anda mendapat hayat bateri 12-16 jam yang digeruni (kadang-kadang kurang) seperti yang orang lain amaran? Adakah pemproses TI OMAP 3 melakukan keadilan Android Wear? Adakah anda berpuas hati dengan rupa dan kualiti binaannya?

Orang ramai sudah pun berada dalam perbincangan yang hangat tentang hayat bateri di AndroidForums.com, dan mereka juga menurunkan beberapa tanggapan pertama dalam urutan ini di sini. Jangan ragu untuk menyertai mereka, atau tumpahkan fikiran anda ke bahagian komen di bawah dan beritahu semua orang jika anda rasa Moto 360 berbaloi dengan gembar-gembur, tunggu dan wang.

Syarat Perkhidmatan | Dasar Privasi | Android ialah tanda dagangan Google Inc. | © Google.com, 2007-2021

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *