Dapatkan Moto G gen ke-3 dengan hanya $150 [DEALS]

motorola moto g 2015 generasi ke-3

Sama ada anda sedang mencari telefon pembakar pantas, atau mungkin hanya sesuatu untuk menggantikan telefon anda yang rosak sehingga kumpulan peranti baharu tiba tahun ini, anda boleh melakukan lebih teruk daripada Moto G Generasi Ketiga. Sekarang, Amazon mengambil $30 daripada harga yang sudah berpatutan Motorola Moto G 2015, menurunkan harga kepada hanya $150 tanpa kontrak. Perlu diingat bahawa ini adalah model kelas bawah yang hanya dilengkapi dengan storan dalaman 8GB dan RAM 1GB.

Walaupun begitu, telefon ini masih menampilkan paparan 720p 5-inci, kamera 13MP, bateri 2,470mAh dan dikuasakan oleh pemproses Snapdragon 410. Oh ya, ia juga berkadar IPX7 terhadap air, jadi anda tidak perlu risau tentang menjatuhkannya ke dalam tandas. Selain itu, ini ialah varian Amerika Utara (XT1540) dan walaupun ia sepatutnya berfungsi dengan baik dengan AT&T dan T-Mobile, rangkaian CDMA seperti Sprint atau Verizon tidak disokong. Jika anda menyukai apa yang anda lihat, perjanjian itu dipautkan di bawah.

jika anda sanggup membeli daripada B&H, mereka juga akan memberikan kad mikro SD 32GB percuma dan kad hadiah $20. Bukan insentif yang buruk.

Beli di Amazon: Motorola Moto G 2015

Beli daripada B&H: Motorola Moto G 2015

| | |

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *