Dapatkan Amazon Kindle, Ad-Sokong, untuk Bawah $50

Sudah tentu, anda boleh membaca e-buku pada telefon, tablet atau komputer anda, tetapi ia tidak menyamai pengalaman membaca buku sebenar. Yang paling dekat yang anda boleh dapatkan ialah e-pembaca, dan salah satu pilihan terbaik ialah Amazon Kindle. Walaupun ia mungkin disokong iklan, ia membantu mengurangkan kos. Dan kini anda juga boleh memberikan diskaun sebanyak 44%.

Walaupun telefon pintar, tablet dan komputer semuanya mempunyai tugas lain yang direka bentuk untuknya, Kindle direka bentuk hanya untuk membaca. Ia mempunyai paparan bebas silau 167 ppi, yang kelihatan seperti anda membaca di atas kertas, walaupun anda membaca dalam cahaya matahari langsung. Kecerahan boleh laras membolehkan anda membaca dengan selesa, di mana sahaja anda berada dan tanpa mengira masa dalam hari.

Satu lagi perbezaan daripada tablet ialah Amazon Kindle akan bertahan selama berminggu-minggu dengan satu cas bateri berbanding hanya beberapa jam. Lampu hadapan terbina dalam membolehkan anda membaca dalam sebarang cahaya. Ia mempunyai storan 8GB, membolehkan anda menyimpan beribu-ribu buku sedia, semuanya pada satu peranti.

Ia menjadikan pilihan yang bagus untuk bercuti. Anda hanya perlu membungkus satu peranti kecil dan bukannya berbilang buku, dan anda tidak perlu risau tentang kehabisan bahan bacaan.

Pada Kindle, anda tidak perlu diganggu oleh gangguan yang menjengkelkan seperti pemberitahuan semasa anda membaca. Selain itu, anda boleh menyerlahkan teks, mendapatkan definisi, menterjemah dan melaraskan saiz teks.

Langganan Kindle Unlimited menyediakan akses kepada berjuta-juta buku, surat khabar dan buku audio. Anda boleh mendapatkan tiga bulan untuk mencubanya. Walau bagaimanapun, pilihan tidak terhad kepada membaca, kerana anda juga boleh mendengar buku audio dengan Audible apabila anda memasangkan fon telinga atau pembesar suara kegemaran anda melalui Bluetooth.

Jimat $40 pada Kindle ini dan bayar hanya $49.99. Dapatkannya tanpa iklan dengan hanya $69.99. Jadikan ia satu berkas dengan penyesuai kuasa dan penutup fabrik pada harga hanya $84.97.

Amazon Kindle, Disokong Iklan

Terima kemas kini tutorial terkini kami.

Laura telah menghabiskan hampir 20 tahun menulis berita, ulasan dan op-ed, dengan lebih daripada 10 tahun itu juga sebagai editor. Dia telah menggunakan produk Apple secara eksklusif selama tiga dekad yang lalu. Selain menulis dan menyunting di MTE, dia juga menjalankan program semakan tajaan tapak tersebut.

Jadikan Tech Easier boleh memperoleh komisen untuk produk yang dibeli melalui pautan kami, yang menyokong kerja yang kami lakukan untuk pembaca kami.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *