Crystal Crowder, Pengarang di Make Tech Easier – Halaman 3 daripada 6

Penduduk Kristal

Crystal Crowder telah menghabiskan lebih 15 tahun bekerja dalam industri teknologi, pertama sebagai juruteknik IT dan kemudian sebagai penulis. Dia bekerja untuk membantu mengajar orang lain cara memanfaatkan sepenuhnya peranti, sistem dan apl mereka. Dia sentiasa mengikuti aliran terkini dan sentiasa mencari penyelesaian kepada masalah teknologi biasa.

Ingin menghilangkan bintik mati di rumah anda? Ketahui cara sistem jaringan Wi-Fi boleh membantu, bersama-sama dengan cara ia berfungsi sebenarnya.

Mahu merahsiakan mesej peribadi? Ketahui apakah penyulitan PGP dan cara ia berfungsi untuk menjamin komunikasi, termasuk cara menggunakannya.

Menghadapi masalah salin dan tampal tidak berfungsi dalam Windows 10? Ketahui sebab ia berlaku dan cara menyelesaikan isu yang mengecewakan ini.

Inginkan cara yang berpatutan untuk menerangi hampir mana-mana ruang? Lihat sejauh mana prestasi Lampu Jalur LED Pintar Daybetter dalam ulasan ini.

Mahukan suite produktiviti yang berkesan dan selamat dalam awan? Lihat prestasi ONLYOFFICE Workspace Cloud dalam semakan praktikal ini.

Perlu memasang pemacu yang tidak ditandatangani dalam Windows 10? Ketahui cara proses itu berfungsi dan sebab Windows menjadikannya begitu rumit.

Tidak mahu sesiapa menaip secara tidak sengaja apabila anda tiada? Ketahui pelbagai cara untuk melumpuhkan papan kekunci dengan cepat dalam Windows 10.

Benci idea menamakan banyak fail secara individu? Ketahui cara untuk menamakan semula kumpulan fail dalam Windows menggunakan salah satu daripada beberapa kaedah berbeza.

Tidak pasti sama ada anda memerlukan proses boleh laku perkhidmatan antimalware dalam Windows? Ketahui apa itu dan sama ada selamat untuk melumpuhkannya.

Inginkan lebih kawalan ke atas pratonton cetakan dalam Chrome? Ketahui cara mendayakan dan melumpuhkan ciri pratonton cetakan Google Chrome.

Mahukan cara mudah untuk menceriakan mana-mana ruang atau menambah sedikit kehidupan pada parti? Lihat prestasi Lampu Jalur LED Wi-Fi eco4life dalam ulasan ini.

Gmail tidak berfungsi dengan betul? Ketahui perkara yang mungkin salah dan pelbagai pembetulan sama ada anda menggunakan Android atau versi desktop.

Jika anda mendapati Pengasingan Graf Peranti Audio Windows menyebabkan penggunaan CPU yang tinggi secara konsisten, berikut ialah pembetulan untuk masalah tersebut.

Perlu memuat turun Kemas Kini Windows secara manual? Ketahui cara menggunakan Katalog Kemas Kini Microsoft untuk mencari dengan tepat apa yang anda perlukan.

Kamera web yang mudah digunakan adalah penting untuk kerja jauh, mesyuarat perniagaan dan banyak lagi. Lihat prestasi Kamera Web AutoFocus 1080P NexiGo 60 FPS.

Cuba membuka Panel Kawalan dalam Windows 10? Ketahui pelbagai cara untuk pergi ke pilihan Panel Kawalan dan pilih kegemaran anda.

Perlukan pemain muzik yang mudah digunakan pada Windows 10? Ketahui apa itu Groove Music, cara menggunakannya dan cara ia dibandingkan dengan Windows Media Player.

Perlukan monitor komputer yang lebih baik atau monitor kedua yang lebih besar? Lihat bagaimana Monitor AUZAI 24-Inci boleh menjadi pilihan yang tepat untuk anda.

Tidak semua distro Linux dioptimumkan untuk skrin sentuh. Ketahui distro Linux terbaik untuk monitor skrin sentuh untuk pengalaman yang lebih baik.

Ingin memudahkan pengurusan kandungan pada tapak web statik anda? Cuba CMS tapak web statik yang mudah digunakan untuk mengurus tapak anda tanpa WordPress.

Ralat err_cache_miss dalam Chrome mengecewakan tetapi boleh diperbaiki. Ketahui sebab ia berlaku dan cara menanganinya apabila ia muncul.

Ingin menyambungkan fon kepala Bluetooth anda, tetapi PC anda tidak menyokongnya? Ketahui cara menjadikan PC anda sedia Bluetooth tanpa membeli PC baharu.

Mudah untuk menukar kelantangan pada telefon anda, tetapi untuk mengelakkannya, anda perlu mengikut kaedah ini untuk menyekat butang kelantangan pada Android.

Inginkan terjemahan yang mudah dan tepat hampir di mana-mana sahaja anda berada? Lihat bagaimana Earbud Penterjemah Bahasa Timekettle M2 disusun dalam ulasan ini.

Perlu menukar fail kepada sesuatu yang disokong oleh telefon anda? Cuba salah satu apl penukaran fail yang hebat ini untuk Android untuk penukaran pantas.

Ingin menjadi tukang masak yang lebih baik atau sekadar memanaskan tin sup dalam ketuhar gelombang mikro anda? Lihat beberapa apl Android terbaik untuk belajar memasak.

Ingin akses mudah ke stesen radio dan podcast di seluruh dunia? Audials Play membolehkan anda meneroka ratusan ribu pilihan, semuanya secara percuma.

Ralat mendapatkan alamat IP pada Android mengecewakan. Ketahui puncanya dan beberapa cara untuk menyelesaikan masalah dan membetulkannya.

Kemas kini Windows 10 kadang-kadang boleh merosakkan. Berikut ialah beberapa cara untuk menyelesaikan masalah pemasangan kemas kini Windows 10 untuk membetulkan PC anda.

Ingin menyalin beberapa teks daripada tapak web, tetapi pemilik tapak telah menyekat pilihan? Ketahui cara menyalin teks daripada tapak yang disekat dalam Chrome.

Banyak peranti mengatasi penghala Wi-Fi anda? Lihat cara Penghala Wi-Fi 6 Rock Space AX1800 membantu meningkatkan kelajuan untuk semua peranti anda.

Kekunci pendaftaran yang lama, rosak dan hilang memperlahankan PC anda. Ketahui cara membersihkan pendaftaran Windows 10 dan pastikan PC anda berjalan lancar.

Langkau mengikat dan menggunakan suara anda untuk mencari dalam Microsoft Edge. Ketahui cara menyediakan dan menggunakan penaipan suara dalam Microsoft Edge untuk carian yang lebih mudah.

Kamera keselamatan berkualiti tinggi adalah penting untuk keselamatan rumah dan perniagaan yang lebih baik. Ketahui cara Kamera Keselamatan ANNKE C500 disusun.

Menghadapi ralat pemuat CTF yang menjengkelkan pada Windows 10? Ketahui punca dan beberapa cara yang mungkin untuk menghentikan ralat daripada berlaku.

Perlu tahu bila halaman web diterbitkan? Jika tapak tersebut tidak mempunyai tarikh yang disenaraikan, gunakan salah satu kaedah berguna ini untuk mendedahkan tarikh tersebut.

Bosan dengan bunyi terbina dalam yang hambar dalam PC anda? Tingkatkan muzik, filem atau pengalaman permainan anda ke tahap seterusnya dengan kad bunyi PC ini.

Inginkan cara mudah untuk menjejaki senaman anda, kadar denyutan jantung dan banyak lagi? Lihat bagaimana Jam Tangan Pintar Virmee Tempo VT3 Plus boleh menjadi rakan kecergasan baharu anda.

Ingin membawa komputer dan fail anda di dalam poket anda? Cuba salah satu batang PC Windows 10 berkuasa ini yang lebih mudah dibawa berbanding komputer riba.

Berurusan dengan BSoD secara tiba-tiba dalam Windows 10? Jika ia adalah ralat kegagalan keadaan kuasa pemacu, ketahui puncanya dan cara membetulkannya untuk mengelakkan isu ini daripada berulang.

Suka emoji iPhone tetapi lebih suka peranti Android? Jangan berkompromi. Sebaliknya, pelajari cara melihat emoji iPhone pada Android.

Apple Pay tidak berfungsi dengan betul? Cuba pilihan penyelesaian masalah ini untuk menikmati semua kemudahan membayar terus dari telefon anda tanpa dompet.

Mahu mengekod semasa dalam perjalanan, tidak kira apa peranti yang anda gunakan? Cuba editor kod dalam talian ini untuk membina projek di mana-mana sahaja anda mempunyai akses Internet.

Inginkan cara yang sangat pantas untuk membuka berbilang tapak dalam Windows 10 dalam satu klik? Ketahui cara menjimatkan masa berharga dengan pintasan ini.

Ingin meminimumkan program dengan cepat ke dulang sistem? Ketahui tentang beberapa alatan yang membolehkan anda menghantar program Windows 10 ke dulang sistem.

Perlukan fon pembesar suara wayarles yang tidak akan mengecewakan anda semasa mesyuarat penting? Telefon Pembesar Suara Wayarles eMeet Luna ialah apa yang anda perlukan.

Ingin menggabungkan beberapa sel teks bersama-sama menjadi satu? Ketahui cara menggunakan fungsi concatenate dalam Excel untuk menggabungkan berbilang rentetan teks menjadi satu dengan mudah.

Ingin kamera web anda melakukan lebih banyak dan meliputi lebih banyak kawasan? COOLPO AI Huddle Pana ialah penyelesaian yang inovatif dan sempurna untuk mesyuarat kecil.

Mahukan kamera web yang sentiasa menunjukkan anda dalam cahaya terbaik anda? Ketahui cara Webcam eMeet Nova melakukannya untuk penampilan yang lebih profesional.

Perlu mematikan skrin anda dengan cepat dalam Windows 10? Ketahui tentang 8 cara yang sangat pantas untuk mematikan skrin, melindungi kerja anda apabila anda tiada.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *