Cortana mendapat kemas kini utama untuk peranti iOS

Microsoft hari ini mengeluarkan kemas kini baharu untuk Pembantu Digital Cortana untuk pengguna pada peranti iOS. Syarikat itu telah berusaha untuk membawa banyak ciri baharu kepada Pembantu Digitalnya untuk pengguna pada iOS dan Android. Kemas kini terkini datang dengan banyak ciri baharu dan bertemu dengan versi baharu 2.6.0.

Dengan kemas kini terkini Microsoft telah menjadikan pengalaman pengguna lebih mudah dan lebih mudah untuk membuat peringatan. Pengguna kini akan dapat membuat peringatan yang mudah dan pantas yang akan membantu pengguna untuk mengikuti perkembangan terkini dengan aktiviti harian.

Halaman profil dan tetapan juga telah menerima perubahan yang membolehkan pengguna mengurus pilihan mereka tanpa sebarang masalah. Terdapat juga penambahbaikan drastik dibuat untuk prestasi keseluruhan aplikasi dengan menatal dan membaca artikel yang lebih pantas.

Microsoft lewat telah mengusahakan kemas kini biasa pada aplnya pada platform lain dan penambahbaikan Pembantu Digital adalah sebahagian daripada program kemas kini. Kemas kini terkini untuk aplikasi Cortana untuk iOS tersedia untuk dimuat turun di App Store dan anda boleh mendapatkannya dengan mengklik pautan ini.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *