Cortana (Beta) mendapat peningkatan baharu dalam kemas kini terkini untuk peranti Android

Laporan baharu daripada Wired mendakwa bahawa Ketua Pegawai Eksekutif Apple Tim Cook menggunakan mesin Windows untuk membaca e-melnya. Wired menjelaskan bahawa e-mel Tim Cook dikendalikan daripada sistem Windows, walaupun jika dia melakukannya, tidak ada yang salah mengenainya, hanya kerana dia Ketua Pegawai Eksekutif Apple tidak bermakna dia tidak boleh atau tidak akan menggunakan Windows atau apa-apa lagi.

Brian Merchant dari Wired membincangkan penjejakan e-mel dalam artikelnya di mana dia menjelaskan bahawa dia menggunakanStreak untuk mengetahui lebih banyak butiran tentang e-mel yang dihantarnya kepada Tim Cook.”Mungkin ia adalah satu kebetulan. Tetapi selepas beberapa minggu, saya menghantar satu lagi susulan dan e-mel dibaca semula. Pada mesin Windows,” tulisnya.

Tim Cook tidak dapat membaca semua e-melnya sendiri, dia telah mengupah pasukan yang mungkin menggunakan mesin Windows untuk membaca e-mel tersebut. Perlu diingat bahawa Cook suka membalas e-mel peminat atau e-mel yang mengucapkan terima kasih kepadanya. Tidak mungkin Cook menggunakan Windows, tetapi jika dia melakukannya, tidak ada yang salah mengenainya, kerana Windows nampaknya lebih baik daripada macOS.

Microsoft hari ini mengeluarkan kemas kini baharu untuk apl Cortana untuk peranti Android dengan beberapa penambahbaikan dan peningkatan prestasi biasa serta pembetulan pepijat. Versi Cortana yang dikemas kini ialah 2.9.10 dan tersedia untuk semua pengguna Android Beta.

Kemas kini terkini untuk Cortana adalah kemas kini kecil dan dilengkapi dengan dua ciri dan penambahbaikan yang akan datang selain daripada pembetulan pepijat.

Kemas kini terkini membawa beberapa penambahbaikan pada widget peringatan yang telah diubah suai daripada widget sedia ada dan telah ditambah dalam kemas kini sebelumnya. Kami tidak pasti tentang perubahan tepat atau penambahbaikan yang dibuat pada widget.

Syarikat sedang berusaha untuk menambah kad tip “Inilah yang boleh saya lakukan” yang akan dilancarkan kepada pengguna Android dalam kemas kini yang akan datang. Kemas kini yang akan datang juga akan menyertakan pilihan Paparan baharu yang akan membantu pengguna Android melihat semua komitmen.

Selain daripada perubahan yang dinyatakan di atas, kemas kini juga disertakan dengan set biasa pembetulan pepijat dan peningkatan berkaitan prestasi. Seperti yang dilaporkan ini ialah kemas kini yang tersedia untuk versi Beta Apl Cortana pada Android dan selepas maklum balas yang berjaya, ciri-ciri tersebut akan disediakan untuk semua pengguna Cortana pada Android.

Kemas kini terkini untuk apl Cortana untuk Android tersedia dan boleh dimuat turun dengan mengklik pautan Gedung Play ini.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *