Cincin Cahaya Kesombongan Zoom Terbaik untuk Mudah Alih, Komputer Riba dan Desktop

Tiada lagi alasan untuk video membosankan di Zoom lagi!

Terdapat sebab mengapa kami kelihatan lebih baik daripada gambar. Melihat seseorang secara peribadi sentiasa mempunyai persepsi visual yang berbeza sama sekali. Tetapi, penjarakan sosial telah menyebabkan kita bertekuk lutut pada masa ini.

Kita semua duduk di rumah untuk kekal selamat daripada semua kekacauan yang viral di luar. Semasa kami berada di situ, kami juga sibuk bekerja dari rumah. Dan apabila anda bekerja dari rumah, anda perlu kelihatan seperti anda sedang bekerja semasa di rumah. Walaupun anda telah berpakaian bagus untuk mesyuarat atau waktu riang pejabat itu, anda mungkin masih kelihatan berbutir dan kusam kerana pencahayaan yang teruk. Di sinilah cincin lampu solek boleh terbang masuk untuk menyelamatkan.

Cincin lampu solek membantu menerangi keseluruhan penampilan 360 darjah anda tanpa mengira cahaya semula jadi di sekeliling anda. Jika anda seorang Zoom dan anda sedang mencari cara untuk kelihatan lebih baik pada kamera, cincin lampu solek ini boleh membantu.

Kit lampu cincin ini adalah salah satu pilihan terbaik di pasaran. Walaupun agak mahal, Neewer Ring Light Kit ialah pakej lampu cincin solek yang sihat. Anda menerima dua penapis; set penapis putih dan oren, pemegang kamera/telefon antara keperluan lain dalam kit. Anda bukan sahaja boleh menggunakan kit ini untuk mesyuarat Zum anda tetapi juga untuk swafoto hangat yang anda terlalu takut untuk mengambil gambar di luar.

Sedikit lebih murah berbanding dengan Neewer, UBeesize menawarkan lampu gelang solek yang juga dikenali sebagai ‘Lampu Halo’ pada tripod boleh laras. Serasi dengan kedua-dua telefon dan kamera (DSLR dll), jenama ini meliputi kedua-dua telefon Android dan iOS. UBeesize datang dengan tiga pilihan penapis suhu warna; putih, putih hangat, dan kuning hangat. Lampu cincin juga boleh diputar, dengan itu meliputi hampir semua sudut yang mungkin.

Ini ialah cincin lampu solek klip, yang bermaksud, ia mudah alih dan mudah digunakan tidak kira di mana anda berada. Gloue berfungsi hebat pada hampir mana-mana peranti, sama ada telefon bimbit, komputer riba, atau tablet anda. Terdapat tiga peringkat tetapan cahaya bergantung pada penggunaan. Penyedia cahaya kilat segera ini sangat padat sehingga anda boleh membawanya ke dalam beg anda.

Ini ialah satu lagi klip cincin lampu solek yang mudah digunakan. USP cincin cahaya ini ialah ia mempunyai bateri boleh dicas semula, dan anda boleh mengecasnya sama ada dengan pengecasnya atau pun dengan menyambungkannya ke komputer riba anda. Anda boleh klip ini dengan mudah pada telefon anda, komputer riba, atau malah tablet anda dan anda boleh pergi!

Satu lagi cincin cahaya cemerlang dari UBeesize. Dikemas bersama tripod boleh laras, pemegang telefon boleh putar dan satu set tiga mod pencahayaan, cincin lampu solek ini berfungsi dengan baik bukan sahaja untuk mesyuarat Zum anda, tetapi juga untuk membuat video dan mengambil gambar. Cincin lampu berkuasa USB ini juga menyediakan 11 kawalan kecerahan untuk setiap mod pencahayaannya.

Ini ialah lampu cincin 8 inci yang dilengkapi dengan tripod dan pemegang telefon boleh putar. Walaupun ia berfungsi paling baik secara eksklusif untuk telefon anda, anda boleh mencubanya sebagai cincin cahaya luaran untuk komputer riba dan desktop anda. Ia berfungsi hebat untuk mesyuarat Zum, membuat vlog, membuat video, dll. Selain sebagai peranti berkuasa USB, cincin cahaya ini juga dikawal dari jauh; anda boleh mengawal telefon anda melalui alat kawalan jauh semasa menggunakan cincin cahaya ini.

Cincin lampu swafoto ini ialah klip cincin lampu solek berkuasa USB yang boleh digunakan pada telefon, komputer riba, tablet dan juga desktop anda. Ia disokong oleh bateri boleh dicas semula melalui sambungan USB. Dilengkapi dengan gel silikon, cincin cahaya ini didatangkan dalam tiga mod pencahayaan, iaitu tiga tahap kecerahan putih. Ia direka untuk kedua-dua android dan iPhone.

Klip pada cincin cahaya ini berfungsi hebat dengan hampir setiap peranti. Cincin cahaya selfie Whellen ialah peranti berkuasa bateri yang mudah dibawa yang membantu mencerahkan panggilan Zoom anda tidak kira betapa gelap persekitaran anda. Dilengkapi dengan tiga pilihan kecerahan, cincin lampu ini direka dengan 36 lampu LED.

Set Cincin Cahaya LED AIXPI termasuk tripod boleh laras dan pemegang telefon. Mengarang tiga pilihan pencahayaan yang berbeza; putih, putih hangat dan kuning hangat, kecerahan cincin lampu LED ini juga boleh dilaraskan antara 10 tahap. Anda boleh mengecas peranti ini dengan mudah dengan pengecasnya atau malah dengan menyambungkannya dengan USB ke komputer riba, komputer, dsb.

Ini adalah cincin cahaya yang sangat mudah jika anda menggunakan kamera web luaran untuk mesyuarat Zum anda. Apa yang anda perlu lakukan ialah membetulkan kamera web anda ke dalam pemegang kamera web dalam dirian ini dan hidupkan gelang lampu dan anda sudah bersedia. Pendiriannya juga fleksibel. Selain itu, cincin cahaya adalah mudah alih, jadi anda boleh membawanya bersama anda untuk sebarang kegunaan segera di mana-mana sahaja! Anda boleh menukar pelekap kamera web menjadi pemegang telefon juga.

Ini adalah produk dwiguna. Anda boleh menggunakan ini sebagai cincin cahaya dengan set tripod boleh laras untuk mesyuarat anda dan juga sebagai kayu selfie. Terdapat tiga jenis mod pencahayaan dengan 10 tahap tahap kecerahan setiap satu. Anda boleh menukar tahap kecerahan mengikut keperluan. Cincin lampu Erligpowht disertakan dengan pemegang telefon, klip telefon, tripod dan penyesuai antara keperluan lain.

Cincin lampu solek ini membantu meningkatkan penampilan anda pada mesyuarat Zum anda. Kebanyakan lampu ini boleh digunakan pada semua peranti; mudah alih, komputer riba, desktop, dsb. Pilih yang paling sesuai dengan keperluan anda!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *