Chrissy Teigen meratapi kehilangan anak lelaki Jack setahun kemudian

Britney Spears bukan satu-satunya anak Spears yang mempunyai hubungan toksik dengan ayahnya. Jamie Lynn Spears mendedahkan dalam memoir barunya, “Things I Should Have Said,” bahawa ketegangan antara dia dan bapanya, Jamie Spears, adalah “mengerikan” apabila dia mengetahui dia mengandung anak perempuan Maddie pada tahun 2007 pada usia 16 tahun. […]

The post Jamie Lynn Spears mengimbas kembali pergaduhan dengan ayah kerana mengandung appeared first on swiftheadline.

Britney Spears bukan satu-satunya anak Spears yang mempunyai hubungan toksik dengan ayahnya.

Jamie Lynn Spears mendedahkan dalam memoir baharunya, “Things I Should Have Said,” bahawa ketegangan antara dia dan bapanya, Jamie Spears, adalah “mengerikan” apabila dia mengetahui dia hamil anak perempuan Maddie pada 2007 pada usia 16 tahun sahaja.

“Terdapat banyak pergaduhan yang berlaku antara semua orang yang terlibat,” kata Jamie Lynne, kini 30, dalam petikan yang diterbitkan oleh People Tuesday. “Seluruh pasukan Spears sudah terperangkap dalam kesukaran PR kakak saya, dan semua orang di sekeliling saya hanya mahu menghilangkan ‘isu’ ini.”

Bintang “Sweet Magnolias” itu berkata, kemarahan bapanya “menimbulkan rasa takut yang semua orang rasai tentang situasi saya.”

Dia berkata keluarganya membawanya keluar dari sekolah dan mengambil telefonnya untuk mengelakkan sebarang kebocoran kepada akhbar, sambil menambah, “Saya dan ayah saya berhenti bercakap dan ketegangan itu amat teruk.”

Alum Nickelodeon itu kemudiannya berkongsi butiran lanjut tentang cara ibu bapanya menggugurkan kandungan yang pertama kali didedahkan dalam petikan yang dikeluarkan bulan lalu.

Apabila Jamie Lynn berdiri teguh, dia berkata pasukannya bercakap tentang membawanya ke Mercy Ministries, sebuah rumah untuk ibu yang belum berkahwin di Tennessee, di mana dia boleh “akhirnya menyerahkan bayi saya untuk diambil sebagai anak angkat.”

“Saya dan ayah bergaduh, menghujat kata-kata dan melemparkan cacian,” tulisnya. “Dia memegang bahu saya dan berpegang erat dengan harapan membongkok saya mengikut kehendaknya. Saya menghampiri mukanya dan menjerit, ‘TIDAK! Saya tidak akan pergi.’ Saya tidak dapat berurusan dengan mana-mana daripada mereka. Saya melarikan diri daripada mereka, tercungap-cungap kerana marah.”

Jamie Lynn mendakwa keluarganya juga memintanya merahsiakan kehamilannya daripada kakaknya, mendakwa dia diberitahu ia “terlalu berisiko untuk memberitahu Britney tentang bayi itu.”

“Saya memerlukannya lebih daripada sebelumnya dan dia tidak dapat membantu saya dalam masa saya yang paling terdedah,” kata bintang “Zoey 101” itu sebelum mendakwa, “Keadaan Britney semakin membimbangkan. Mereka bimbang ketidakstabilannya pada masa itu menjadikan dia tidak boleh dipercayai.”

“Saya mengikut apa yang pasukan saya suruh saya lakukan kerana saya masih di bawah umur dan tidak mahu menimbulkan sebarang isu lagi,” tambahnya. “Britney mengetahui kehamilan itu apabila artikel itu dikeluarkan. Sehingga hari ini, kesakitan kerana tidak dapat memberitahu adik saya sendiri masih berlarutan.”

Jamie Lynn dan bekas, Casey Aldridge, mengalu-alukan Maddie, kini 13, pada 2008. Dia juga kini berkongsi seorang anak perempuan berusia tiga tahun, Ivey, dengan suaminya Jamie Watson.

Britney, 38, telah membidas pelbagai Spears selama berbulan-bulan kerana bersubahat dalam konservatornya dan nampaknya telah beberapa kali menyembunyikan memoir baru kakaknya.

Pada awal Oktober, bintang pop “Overprotected” itu bergurau di Instagram, “Saya sedang berfikir untuk mengeluarkan buku 馃摎 tahun hadapan 馃槣. Tetapi saya menghadapi masalah untuk mendapatkan gelaran jadi mungkin peminat saya boleh membantu !!!”

Dia menambah, “Pilihan #1 ‘S搕, saya benar-benar tidak tahu’ Pilihan #2 ‘Saya sangat mengambil berat apa yang orang fikirkan’ 馃槀馃檮馃し馃徏嶁檧锔?  kelas= !!!! Apa pendapat anda semua 馃馃馃 ????”

Kapsyen itu kelihatan seperti jelingan kepada Jamie Lynn, yang terpaksa menukar nama memoirnya daripada “I Must Confess” lirik daripada single debut Britney 1998 “aby One More Time” kepada “Things I Should Have Said” selepas menerima tindak balas daripada peminat Britney.

“Things I Should Have Said,” yang diterbitkan oleh Worthy Books, akan dikeluarkan pada 18 Januari.

Baca artikel asal di sini

The post Jamie Lynn Spears mengimbas kembali pergaduhan dengan ayah kerana mengandung appeared first on swiftheadline.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *