Chase Bank untuk mengemas kini apl Android dengan reka bentuk semula seperti iOS pada September ini

mengejar kemas kini aplikasi

Apl Android Chase Bank adalah sama kunonya dengan makam mumia lama, tetapi mereka akhirnya berusaha untuk membawa kita keluar dari zaman tua dengan peningkatan yang menuju ke arah kita tidak lama lagi. Syarikat itu mula menghantar notis kepada pelanggan mereka tentang versi baharu yang sepatutnya menuju ke Google Play pada September ini.

Notis itu tidak memberikan perincian yang luar biasa tentang perubahan itu, walaupun jika ia seperti reka bentuk terbaharu untuk versi iOS (gambar di bawah), kita sepatutnya menjangkakan lapisan cat baharu di atas semua ciri yang sama yang telah kita nikmati dalam apl hari ini. Ciri tersebut termasuk pemindahan mudah alih dan pengurusan akaun, deposit cek dalam talian dan banyak lagi. Berikut ialah pecahan rasmi Chase tentang perkara baharu:

    Log masuk yang lebih ringkas dan diperkemas

    Reka bentuk baharu yang membantu anda mencari maklumat penting, seperti aktiviti akaun dan baki, sepintas lalu

    Elemen dan fungsi reka bentuk yang dipertingkatkan yang menjadikan navigasi lebih mudah dan lebih intuitif

    Latar belakang berasaskan lokasi yang diperibadikan dengan mesej ucapan mesra

apl mengejar ios

Ia pada asasnya bergantung kepada reka bentuk, walaupun itu boleh menjadi perbezaan antara aplikasi yang boleh digunakan dan pengalaman yang mengecewakan. Malangnya Chase tidak mempunyai tarikh yang tepat untuk diberikan untuk ketibaannya, tetapi kami akan mengawasi Gedung Play dan pastinya akan memberi anda jeritan apabila ia muncul.

Mudah Alih Chase (Papan Main) | Chase Mobile (Gedung Play)

| | |

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *