Cara Mencipta Kemahiran Alexa tanpa Pengalaman Pengekodan

Semua orang menjadi sibuk, dan sesetengah daripada kita mencari cara yang paling berkesan untuk pergi dari A hingga Z. Salah satu cara terbaik untuk mengurangkan minit penting sepanjang hari anda ialah dengan menyediakan rumah pintar.

Dengan pembantu pintar yang sesuai dan peranti bersambung, anda boleh mengendalikan banyak aspek rumah anda melalui arahan suara, telefon pintar anda dan juga jam tangan pintar anda. Untuk siaran ini, kami akan menunjukkan kepada anda cara menyediakan rumah pintar, tanpa membelanjakan banyak wang untuk melakukannya.

Mengapa Menyediakan Rumah Pintar Bukan Idea Bodoh

Filem futuristik selalunya menunjukkan orang bercakap dengan komputer omnipresent dan omnipotent, masing-masing dengan suara yang menenangkan dan sopan, untuk mengendalikan hampir setiap aspek persekitaran mereka.

Walaupun ini mungkin kelihatan tidak masuk akal dan tidak realistik, masa kini lebih dekat daripada yang anda fikirkan. Kebanyakan syarikat teknologi besar mempunyai pembantu pintar, dan anda mendapat pilihan suara yang menenangkan memberitahu anda bahawa mereka “Tidak boleh berbuat demikian, Dave”.

Konsep terasnya ialah anda boleh mengawal aspek seperti pencahayaan, haba, dan… Baca lebih lanjut]]>

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *