Cara Memaksa Apl Facebook Menggunakan Penyemak Imbas Luaran untuk Melihat Pautan

Bayangkan cakera keras dalam komputer anda gagal. Komputer anda tidak lagi mengesannya dan adalah mustahil untuk memulihkan data yang anda simpan. Ini adalah senario mimpi ngeri untuk sesiapa sahaja. Anda akan akhirnya berharap bahawa anda mempunyai sandaran segala-galanya pada cakera keras anda.

Nasib baik, ini mungkin dan lebih mudah daripada yang anda fikirkan. Terdapat banyak program Linux yang tersedia yang berbeza yang akan membantu anda menyandarkan cakera keras anda, termasuk yang telah dipasang secara lalai dalam setiap pengedaran Linux.

Paling penting, alatan ini akan membolehkan anda menyimpan kandungan cakera keras anda ke fail imej, memberikan anda lebih fleksibiliti dengan sandaran anda disimpan.

Mengapa Sandarkan ke Fail Imej?

Banyak alat sandaran moden akan menyimpan kandungan cakera keras anda ke awan atau mengklon cakera keras anda ke cakera keras lain. Walaupun kedua-duanya adalah pilihan yang berguna dan sah sepenuhnya, ia tidak begitu fleksibel.

Jika anda memutuskan anda tidak mahu data anda disimpan dalam pelayan awan khusus yang anda pilih, maka anda perlu melompat melalui gelung… Baca lebih lanjut]]>

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *