Cara Bermain Pembetulan Kripto

Anda sedang membaca Entrepreneur United States, francais antarabangsa Entrepreneur Media.

Kisah ini pada asalnya muncul pada Zacks

Ruang mata wang digital menguncup selepas mencecah hampir $3 trilion dalam jumlah nilai pasaran minggu lepas. Ia telah memasuki wilayah pembetulan secara rasmi (penurunan 10% hingga 20% daripada paras tertinggi baru-baru ini). Tiada apa yang mengejutkan tentang penarikan balik sebanyak 10% dalam pasaran yang sangat tidak menentu ini, tetapi pembetulan semasa ini adalah mata wang digital paling ketara yang pernah dilihat sejak September dan mungkin bermakna lebih banyak kesakitan akan datang.

Zacks

Mata wang kripto telah menjadi kelas aset berprestasi terbaik pada tahun 2021 sejauh satu batu kerana peserta pasaran yang tangkas bersedia untuk masa depan kewangan yang berkembang pesat. Jumlah had pasaran crypto bermula tahun di bawah $800 bilion. Walau bagaimanapun, gelombang pasang modal segar daripada individu dan pengurus wang saku dalam menyamai nilai pasaran yang membingungkan ini meningkat 240% tahun setakat ini (walaupun kejatuhan baru-baru ini).

Pedagang kini menarik keuntungan daripada pemenang terbesar mereka, memangkinkan kesan domino menurun yang boleh dengan mudah menarik pasaran ini turun 10% lagi sebelum harga terendah dipanggil. Saya tidak ragu-ragu bahawa pelabur & pedagang akan membeli pasaran ini kembali apabila momentum beralih semula ke arah menaik. Dagangan saya akan beratur di luar tahap sambungan Fibonacci (sasaran menurun) dalam syiling utama seperti Ethereum ETH dan Bitcoin BTC untuk mata masuk saya (tidak membayangkan bahawa saya akan membeli sama ada hanya menggunakan atas sebab teknikal).

Syiling yang saya ingin beli pada penurunan crypto ini ialah Solana SOL, yang diletakkan untuk menggantikan Ethereum sebagai aset digital yang paling berguna. Solana secara fungsinya sama seperti Ethereum tetapi menyokong kelajuan transaksi melebihi 1,000x lebih pantas dan yuran yang 60,000x lebih rendah.

Lihat 6 Stok Kecerdasan Buatan Dengan Potensi Terbalik Melampau>>

Inginkan cadangan terkini daripada Zacks Investment Research? Hari ini, anda boleh memuat turun 7 Saham Terbaik untuk 30 Hari Seterusnya. Klik untuk mendapatkan laporan percuma ini

Renesola Ltd. (SOL): Laporan Analisis Saham Percuma

Untuk membaca artikel ini di Zacks.com klik di sini.

Penyelidikan Pelaburan Zacks

Baca artikel asal di sini

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *