Cactus Jack Travis Scott menandatangani perjanjian dengan rumah produksi indie A24

Selepas mengambil alih industri muzik dan kemudian adegan pakaian jalanan, Travis Scott mempunyai rancangan yang lebih besar untuk jenamanya, Cactus Jack.

Dengan hasratnya juga untuk menjadi pembuat filem, Scott dan syarikatnya, Cactus Jack Films, telah menandatangani perjanjian produksi dengan A24, sebuah syarikat hiburan bebas yang sudah mempunyai filem seperti “The Florida Project”, “Uncut Gems”, dan “Moonlight ” atas namanya, yang terakhir memenangi Anugerah Akademi untuk Gambar Terbaik pada 2017.

Dengan perkongsian ini, Cactus Jack dan A24 akan mencipta “projek khas” yang pastinya akan menjadi sesuatu yang luar biasa dari dunia ini. Lagipun, Scott bukan seorang yang malu dengan sempadan, bagaimana pula dengan filem blockbuster yang “Astroworld” dan yang terbaru, unjuran kod QRnya melalui dron di festival Rolling Loud Miami yang membawa penontonnya ke pautan pra-simpan untuk single terbarunya.

Dan nampaknya dua kuasa besar itu tidak membuang masa. Scott dan studio kandungan sudah pun membuat filem, seperti yang diusik di kedua-dua Instagram dengan imej skrip yang mengandungi perkataan yang sebahagiannya dilindungi “Utopia”. Belum ada maklumat mengenai bila kolaborasi sinematik ini akan dihentikan, tetapi penyanyi rap itu sibuk dengan projek lain dalam masa yang sama, termasuk menjadi sebahagian daripada lagu terbaru Kanye West, yang ditayangkan perdana pada acara mendengar di Atlanta lewat Julai.

(Kredit wira dan imej pilihan: Suzanne Cordeiro/AFP)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *