Butiran vivo Y50 bocor, dilengkapi dengan cipset Snapdragon 665 dan kamera utama 13MP

vivo.jpg

Seterusnya vivo telefon pintar untuk pasaran India telah disahkan sebagai vivo Y50, dengan beberapa butiran telah dibocorkan. Beberapa imej promosi untuk telefon ditemui dalam talian, menyenaraikan spesifikasi utama dan menunjukkan reka bentuk peranti. Berdasarkan kesahihannya, telefon itu boleh dilancarkan tidak lama lagi di India.

Mengikut butiran didedahkan oleh Sudhanshu, vivo Y50 berkemungkinan akan menjadi peranti peringkat permulaan. Ia akan menggunakan cipset Snapdragon 665 Qualcomm, yang dilancarkan hampir setahun lalu pada April 2019. Selain itu, ia dijangka hadir dengan 8GB RAM, 128GB storan dalaman dan bateri 5000mAh dengan sokongan pengecasan pantas 18W.

EU0jO7gUMAIpNUb.jpg

EU0jO7iVAAAZKei.jpg

Selain itu, perkakasan luar juga agak standard. Saiz paparan tidak dinyatakan tetapi ia sepatutnya mempunyai resolusi 1080×2340. Bagi kamera pula, ia didakwa akan mempunyai persediaan kamera belakang empat yang terdiri daripada kamera utama 13MP, lensa sudut ultralebar 8MP, lensa potret 2MP dan lensa makro 2MP. Spesifikasi kamera hadapan tidak disebut, tetapi ia adalah kamera lubang tebuk tunggal.

vivo telah melancarkan beberapa peranti siri Ynya di Malaysia, jadi ada kemungkinan peranti ini boleh sampai ke sini. Setelah berkata demikian, adakah anda berminat dengan telefon ini? Beritahu kami di halaman Facebook kami dan nantikan TechNave.com untuk lebih banyak berita seperti ini.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *