Butiran telefon Motorola Edge seterusnya muncul dalam talian

Semua TAWARAN HITAM JUMAAT yang anda perlukan!

Kami disokong pembaca. Pautan luar mungkin memberi kita komisen.

motorola Edge plus pocketnow

Motorola dijangka bersedia untuk melancarkan telefon pintar siri Motorola Edge seterusnya. Motorola Edge Berlin, Motorola Edge Berlin NA, Motorola Edge Kyoto, dan Motorola Edge Pstar dispekulasi sebagai nama kod telefon pintar yang akan datang. Edge Berlin dikatakan dikuasakan oleh SoC Snapdragon 778G, manakala Motorola Edge Pstar boleh dikuasakan oleh sama ada cipset Snapdragon 865 atau Snapdragon 870. Berikut adalah butiran lanjut model yang akan datang.

Perkembangan terbaru datang dari penerbitan Jerman Techniknews.Seperti laporan, pihak Motorola Edge Berlin mempunyai dua model versi Eropah dan model Amerika Utara. Peranti ini dikatakan akan dikuasakan oleh Qualcomm Snapdragon 778G SoC., dipasangkan dengan pilihan 6GB dan 8GB RAM dengan storan 128GB dan 256GB. Ia boleh dijual dalam pilihan warna Emerald, Stout dan White. Telefon pintar itu mungkin mempunyai persediaan tiga kamera belakang 108MP + 16MP + 8MP untuk model Eropah dan 108MP + 8MP + 2MP untuk model Amerika. Ia mungkin mempunyai penembak swafoto 32MP.

The Motorola Edge Pstar dikatakan akan dikuasakan oleh sama ada Qualcomm Snapdragon 865 SoC atau Snapdragon 870 SoC, dipasangkan dengan modem X55 5G. Ia mungkin mempunyai nombor model XT2153. Peranti mungkin ditawarkan dalam pilihan warna Hitam, Biru dan Putih. Ia dikatakan akan datang dengan 6GB, 8GB, atau 12GB RAM dengan storan 128GB atau 256GB. Optik itu dikhabarkan serupa dengan Motorola Edge Berlin Eropah. Walau bagaimanapun, bahagian hadapan boleh menempatkan kamera swafoto 16MP atau 32MP.

Datang ke Motorola Edge Kyoto, ia boleh menjadi telefon termurah dalam siri ini. Tidak banyak maklumat tersedia mengenai peranti ini. Bagaimanapun, ia dikatakan membawa kamera 108MP sama seperti dua model lain. Tambahan pula, ia mungkin mempunyai penembak 8MP + 2MP dan kamera swafoto 32MP.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *