Butiran lanjut vivo V21 dan V21e didedahkan, cipset Dimensity 800U disahkan

Minggu lepas, ia disahkan bahawa vivo akan melancarkan yang baharu V21 dan V21e telefon pintar di Malaysia. Pada masa itu, beberapa ciri peranti baharu telah disebut, walaupun spesifikasinya agak kabur. Hari ini, kami mempunyai beberapa maklumat lanjut berkenaan dengan itu.

Menurut vivo Malaysia, siri vivo V21 akan datang dengan cipset Dimensity 800U dan 8GB RAM. Pengguna juga boleh ‘memanjangkan’ RAM dengan fungsi Extended RAM Demonstration, yang menukar ruang storan 3GB kepada RAM. Anda boleh menganggapnya sebagai memori maya yang digunakan dalam PC Windows. Bagaimanapun, ia juga telah disahkan bahawa kedua-dua peranti akan mempunyai paparan FHD+ AMOLED 6.44 inci dengan kadar penyegaran 90Hz.

Dari segi kamera, siri vivo V21 dijangka menggunakan persediaan tiga kamera di bahagian belakang. Ia terdiri daripada kamera utama 64MP dengan penstabilan imej optikal, kamera sudut lebar 8MP dan kamera makro 2MP. Juga, nampaknya hanya vivo V21e yang dilengkapi dengan kamera hadapan 44MP.

Masih tiada harga untuk kedua-dua peranti itu, tetapi vivo mungkin menunggu pelancaran rasmi pada 27 April 2021 untuk mengumumkannya. Setelah berkata demikian, apakah pendapat anda tentang siri vivo V21 setakat ini? Beritahu kami dalam ulasan, dan nantikan TechNave untuk kemas kini selanjutnya.

Berikut ialah 5 fakta menarik tentang Pameran Makanan Samsung yang mungkin anda tidak tahu

Jadi apa yang istimewa tentang peti sejuk Samsung ini? Pada pandangan pertama, ia kelihatan seperti mana-mana peti sejuk biasa tetapi ia dipanggil Bersebelahan dengan Pameran Makanan (Saya tidak mengada-ada). mengikut SamsungPameran Makanan ialah “peti ais dalam peti ais” yang membolehkan anda mengakses semua makanan dan minuman kegemaran keluarga anda dengan cepat.

Kamera Ultra Visi 50MP RYYB & paparan OLED 120Hz - Sertai HUAWEI nova 9 #BeAnovaStar TikTok Dance Challenge!

Setakat 8 November 2021, the Huawei nova 9 boleh didapati di Malaysia. Siri nova sentiasa dikenali sebagai telefon pintar berpusatkan kamera. Ia memaparkan Kamera Penglihatan Ultra 50MP serba baharu, reka bentuk premium dan beberapa ciri utama untuk memberikan pengalaman hiburan dan fotografi yang menyeronokkan untuk belia. Jika anda peminat Huawei atau sedang mencari sesuatu yang baharu, mungkin anda boleh pertimbangkan nova 9. Mengapa? Berikut adalah enam ciri yang boleh menjadikan anda bintang nova!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *