Butiran lanjut untuk realme Narzo 50A & Narzo 50i muncul sebelum pelancaran

Bulan lepas, rendering untuk realme Narzo 50A muncul, yang merupakan petunjuk bahawa pelancaran akan berlaku tidak lama lagi. Ia kemudiannya disahkan oleh CMO realme bahawa siri Narzo 50 akan datang. Nah, sekarang kita ada butiran lanjut tentang dua telefon baharu menjelang pelancaran.

Dalam sebuah rasmi pengumuman, realme mengesahkan bahawa ia akan melancarkan realme Narzo 50A pada 24 September 2021. Syarikat itu juga akan mendedahkan realme Narzo 50i, serta peranti rumah pintar dan boleh pakai yang lain. Realme Narzo 50i telah diusik di laman web realme dan paparannya bocor dalam talian. Seperti yang anda lihat, ia menampilkan persediaan dwi-kamera di bahagian belakang dengan denyar LED.

Kembali ke Narzo 50A, realme telah mendedahkan beberapa lagi spesifikasi untuknya. Telefon ini akan menampilkan persediaan tiga kamera (50MP+2MP+2MP), bateri 6000mAh, dan sensor cap jari belakang. Ia juga dijangka mempunyai paparan HD+ 6.5-inci, kamera hadapan 8MP, dan sokongan untuk pengecasan pantas 18W.

Kami belum mempunyai sebarang butiran pada peranti lain. Tetapi syarikat itu boleh memperkenalkan jalur pintar, jam tangan pintar atau fon telinga TWS baharu. Apa yang anda harapkan? Beritahu kami dalam ulasan, dan nantikan TechNave untuk lebih banyak kemas kini tentang perkara ini.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *