Buku Teras Chuwi kini tersedia untuk pembelian

Microsoft pada setiap masa mendakwa bahawa Windows 10 dibina dengan maklum balas pelanggan. Sejak Microsoft melancarkan program Windows Insider pada 2014, syarikat itu telah mengubah cara ia menguji sistem pengendalian Windows dan cara ia mengumpul maklum balas.

Tahun lepas, Microsoft melancarkan Hab Maklum Balas untuk semua pengguna Windows 10, termasuk bukan Orang Dalam. Ini membolehkan Microsoft mengumpul lebih banyak maklum balas tetapi gergasi Redmond itu hampir tidak memberi perhatian kepada maklum balas pengguna.

Baru-baru ini, seorang pengguna Windows Phone menyiarkan maklum balas pada Hab Maklum Balas, meminta Microsoft membawa semula Project Astoria, kerana ia akan membolehkan pengguna menjalankan aplikasi Android pada sistem pengendalian Windows 10 Mudah Alih. Tanpa membaca maklum balas pengguna, seorang jurutera Microsoft hari ini membalas maklum balas tersebut.

“Tolong buka semula Project Astoria. Jadikan apl Android tersedia pada Windows 10 Mobile. Ia akan menjadi hadiah yang sesuai untuk komuniti dan untuk orang yang masih mahu kekal menggunakan peranti Windows 10 Mobile. Langkah ini akan memanjangkan hayat Windows 10 Mobile untuk orang yang mengambil berat ,” Maklum Balas berbunyi.

“Kami mendengar maklum balas anda tentang berapa banyak yang anda inginkan ini dan seperti yang diumumkan awal hari ini, ketik untuk membayar dengan Microsoft Wallet kini tersedia dalam binaan 14360 atau lebih tinggi. Microsoft Wallet ialah teknologi pembayaran berasaskan awan yang akan menjadikan pembayaran mudah alih mudah dan lebih selamat untuk peranti Mudah Alih Windows 10, bermula di AS dengan Lumia 950, 950 XL dan 650 kami, dan boleh digunakan di lebih sejuta lokasi runcit; di mana-mana sahaja anda melihat simbol pembayaran tanpa sentuh atau logo Microsoft Wallet di tempat jualan,” jurutera Microsoft menjawab.

Seperti yang anda lihat, maklum balas Microsoft tidak ada kaitan dengan maklum balas. Jika Microsoft benar-benar mahukan maklum balas pengguna, syarikat perlu memberi perhatian.

Sangat menarik juga, bahawa nadella berkata salah satu sebab untuk menghentikan lumia adalah, kerana m$ bukan pengeluar perkakasan. Nah, persidangan yang sama dia menunjukkan sangat menyukai xbox!!

Dan kini mereka bercakap tentang membawa beberapa peranti boleh lipat. Apa yang mengarut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *