Bugatti membolehkan pelanggannya menjadi liar dengan penyesuaian Divo baharu

Sedikit wang boleh membantu anda mendapatkan kereta idaman anda, dan jika itu adalah Bugatti Divo, semoga anda tidak membelinya dengan spesifikasi kilang.

Seperti setiap pengeluar kereta yang menghargai diri sendiri dari eselon atasan, Bugatti mempunyai senarai pilihan yang merangkumi halaman demi halaman perkara menggelikan yang boleh anda lakukan pada kereta anda yang sudah menggelikan. Dan jika anda tidak mahu bertembung dengan Divo lain di lampu dengan warna badan dan dalaman yang sama seperti anda, beri perhatian sekarang.

Peraturannya agak mudah. Anda boleh melakukan apa sahaja yang anda mahukan pada kereta melainkan ia menjejaskan keselamatan kenderaan atau melibatkan lencana ikonik yang terletak begitu megah pada gril tanda dagangannya. Apabila kumpulan pertama 40 Divos melancarkan barisan pengeluaran dan ke dalam hati pemilik kaya mereka, kami mula melihat sejauh mana pasukan itu boleh mendapatkan dengan hypercar ini.

Di luar, hampir semua warna cat pada spektrum boleh didapati, sama ada warna Pantone tahun ini atau warna Biru Perancis, walaupun apa-apa yang luar biasa boleh mengambil masa sehingga empat bulan untuk berkembang. Jika anda tidak mahir dalam cat, bahagian luar karbon mentah dengan jalur merah dan biru juga boleh didapati.

Pilihan penyesuaian menjadi lebih liar di dalam. Pasukan ini akan memuatkan segala-galanya daripada logo syarikat (?) dan lambang keluarga kepada bendera negara dan juga tapak kaki anak-anak anda yang timbul dalam kulit. Mengalami masalah mengingati nama pasangan anda atau ulang tahun? Sulamkan ke dalam poket pintu.

Bugatti telah mendedahkan bahawa lebih daripada dua pertiga pemilik Divo telah mengambil lompatan kreativiti. Masing-masing dijemput ke kilang Molsheim di Itali untuk berunding dengan pasukan peribadi tiga pereka, yang memberikan maklum balas dan cadangan kepada permintaan. Proses ini lazimnya mengambil masa lima jam, tetapi juga boleh berlarutan selama setahun, seperti yang dilakukan dengan seorang pemandu yang bersemangat.

Permintaan lain juga termasuk memadankan bahagian dalam kulit dengan beg tangan atau sepasang kasut kegemaran, menambah jalur garis tengah, atau menggabungkan roda berwarna kontras.

Dengan 8.0 liter quad-turbo W16 di bawah hud yang menghasilkan 1,500hp dan 1,600Nm tork, Divo benar-benar sebuah kereta istimewa yang mengendalikan dengan hebat, terutamanya di selekoh. Sekarang semua yang perlu dilakukan ialah membiarkan imaginasi anda terbang, tetapi – dan kami tidak boleh menekankan perkara ini cukup – hanya jika anda mempunyai selera yang baik.

www.bugatti.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *