Breitling menghadapi kawasan tropika dengan Koleksi Kapsul Laut Selatannya

Musim bunga mungkin baru sahaja bermula, tetapi pembuat jam seperti Breitling sudah pun meraikan kemeriahan dan tenaga musim panas dengan jam tangan serba baharu.

Untuk menjangkakan bulan-bulan yang lebih panas akan datang, jenama itu telah melancarkan Koleksi Kapsul Laut Selatan Chronomat Automatik 36, dan dia jelas merupakan adik yang bersemangat bebas kepada siri Chronomat yang elegan. Tiga versi akan tersedia, kesemuanya dengan sempurna merangkumi kemudahan berangin dan gaya mudah yang dikaitkan dengan musim ini.

Dail lacquered khas datang dalam warna kuning air, biru tengah malam dan hijau pudina, dan diserikan dengan indeks dan tangan emas yang menarik untuk kesan visual yang lebih jelas dan sudah tentu, kebolehbacaan. Jam tangan yang diilhamkan retro juga mendapat penanda jam set berlian dan kaleidoskop permata berharga pada bezelnya untuk sentuhan tropika yang tidak boleh dilepaskan, terutamanya di bawah matahari.

Cantik-cantik ini mungkin membangkitkan kemesraan dan insoucience riang musim panas, tetapi di dalamnya masih merupakan perniagaan yang serius untuk Breitling. Koleksi South Sea Capaule dikuasakan oleh Breitling Caliber 10, kronometer diperakui COSC yang menawarkan ketepatan dan ketepatan yang luar biasa, serta rizab kuasa yang dihormati selama kira-kira 42 jam.

Jika anda ingin tahu tentang cara jam tangan ini mungkin berfungsi dengan almari pakaian anda, rakan kongsi Breitling DREST permainan mudah alih fesyen mewah interaktif pertama di dunia akan membolehkan anda memainkan peranan sebagai penggaya fesyen semasa anda mencipta pakaian daripada jenama fesyen global di samping jam tangan. Jika anda tidak sabar untuk memakai wajah baharu anda IRL, jam tangan (serta keseluruhan pakaian anda) boleh dibeli dengan lancar melalui permainan. Bercakap tentang cara membeli-belah yang serba baharu.

Jam tangan Chronomat Automatic 36 South Sea Capsule Collection dijual pada harga S$12,200 setiap satu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *