Binaan Pratonton Xbox Insider baharu dilancarkan dengan pembetulan pepijat untuk Alpha Ring

OneNote untuk Windows 10 ialah salah satu aplikasi UWP utama oleh Microsoft. OneNote tidak pernah menjadi alat yang popular apabila ia merupakan apl Win32. Tahun lepas, Microsoft melancarkan reka bentuk semula baharu aplikasinya. Sejak itu, OneNote telah mendapat banyak perhatian kerana ciri-cirinya yang kaya.

Hari ini, Microsoft mengeluarkan kemas kini baharu untuk OneNote dalam Windows 10 untuk orang dalam dalam gelang Pantas dan Langkau Ke Hadapan. Nombor versi pergi oleh17.9126.2036. Kemas kini ini membawa beberapa ciri dan peningkatan baharu.

Peribadikan pena anda:Anda boleh memperibadikan set pen dan penyerlah anda untuk dakwat. Semua penyesuaian ini akan disegerakkan ke semua Windows 10 PC dan peranti iOS merentasOneNote, Word, Excel dan PowerPoint.

OneDrive akan menyegerakkan semua buku nota anda:Anda kini boleh mengalihkan buku nota anda yang disimpan dalam cakera keras anda ke OneDrive anda. Dengan ini, anda mendapat akses kepada buku nota anda pada mana-mana peranti dan dengan bantuan perkhidmatan pintar, anda juga boleh bekerjasama dengan pengguna lain.

Buka buku nota terbaharu:OneNote kini secara automatik akan mencadangkan anda untuk membuka buku nota yang anda gunakan baru-baru ini. Ini sangat serupa dengan pengambilan tempat saya berhenti yang sudah ada dalam apl Office yang lain.

Dapatkan pemberitahuan tentang semua perubahan:OneNote akan memberitahu anda jika sesiapa membuat perubahan pada mana-mana buku nota anda yang dikongsi di OneDrive.

Dengan semua ciri baharu ini, Microsoft turut memudahkan pengguna untuk mengikut serta program Office Insider. Ini akan membolehkan pengguna mendapat akses awal kepada keluaran baharu, dan dengan itu, memberikan maklum balas mengenainya.

Anda boleh memuat turun kemas kini daripada Microsoft Store di sini.

Microsoft hari ini mengeluarkan Binaan Pratonton Xbox Insider baharu untuk Orang Dalam yang didaftarkan dalam Alpha Ring. Binaan orang dalam terkini tidak mempunyai ciri baharu tetapi tertumpu terutamanya pada pembetulan pepijat bersama senarai isu yang diketahui.

Binaan terkini tersedia untuk dimuat turun dengan versi1804.180321-1920. Seperti halnya dengan binaan pratonton, pasukan Xbox telah mengeluarkan banyak pembetulan pepijat untuk isu yang ditemui dalam binaan sebelumnya.

Syarikat itu telah menyelesaikan masalah dengan pengguna yang menghadapi skrin Hitam semasa boot. Pengguna tidak dapat memulihkan konsol. Isu ini kini telah dibetulkan dan pengguna akan dapat memulihkan konsol dengan betul selepas but up.

Sebelum ini Insiders melaporkan beberapa permainan dan apl hilang daripada koleksi selepas memasang binaan sebelumnya. Isu ini kini telah diselesaikan dan pemain tidak akan melihat bulatan berputar lagi.

Mematikan konsol mengambil masa yang lebih lama daripada yang dijangkakan untuk pemain selepas mengambil binaan sebelumnya, isu ini kini telah diselesaikan dan pengguna kini akan dapat menutup konsol dengan masa yang minimum.

Pasukan Xbox membetulkan isu dengan pengguna tidak dapat melancarkan permainan dengan Cortana adalah dalam aduan pengguna bahawa mereka tidak dapat melancarkan permainan dengan Cortana. Isu ini kini telah dibetulkan dan orang dalam kini boleh melancarkan permainan dengan Cortana.

Isu ranap dengan permainan HDR 4K selepas menonton tangkapan skrin 4K kini telah dibetulkan dalam binaan terbaharu untuk pemain Xbox One. Isu kehilangan Papan Kekunci Maya kini telah diselesaikan dan pemain kini akan dapat mendayakan papan kekunci maya Cina.

Seperti yang dijangkakan dengan binaan pratonton terdapat beberapa isu yang diketahui yang dilaporkan oleh Microsoft dalam changelog yang diterbitkan:

Isu yang diketahui:

Pi-lubang

Netflix

Isu HDR

Carian Spotify

Seperti yang telah dilaporkan ini ialah binaan pratonton yang kini tersedia untuk dimuat turun untuk Xbox Insiders yang didaftarkan dalam Alpha Ring dan akan menerima kemas kini ini secara automatik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *