Beta awam pertama Adobe XD untuk Windows 10 kini tersedia

Teknologi telah menjadi sebahagian daripada kehidupan kita pada masa kini. Kami menggunakannya untuk kemudahan, hiburan, kerja dan data yang berkaitan juga disimpan pada alat teknologi ini. Malangnya, apabila kami semakin bergantung pada teknologi untuk menyimpan penting kami, risiko kehilangan data itu juga meningkat secara berkadar. Kehilangan data boleh berlaku disebabkan oleh kerosakan pada cakera keras, pemacu kilat dan pelbagai cara storan kami. Peranti kami juga terjejas oleh pelbagai jenis perisian hasad yang mungkin memadamkan data yang disimpan kami.

Di sinilah Perisian Pemulihan Data datang untuk menyelamatkan kami dan membantu memulihkan ingatan kami yang hilang dan data kerja yang disimpan pada pemacu ini. Hari ini, kita ada Wizard Pemulihan Data EaseUS(perisian pemulihan data percuma) yang mendakwa memulihkan data yang dipadam, diformat atau hilang daripada PC, komputer riba atau mana-mana peranti boleh tanggal dengan mudah dan cepat.

Antaramuka pengguna

EaseUS telah melakukan yang cukup baik dalam mereka bentuk UI dan UX kerana perisian itu kelihatan bersih dan tidak berasa berantakan dalam apa jua cara. Wizard mudah digunakan dan tidak mengelirukan, yang kami fikir ia agak kemas.

Pengalaman Kami

Wizard pemulihan Data EaseUS sangat mudah untuk digunakan dan kami fikir walaupun orang amatur akan dapat menggunakannya tanpa banyak kesukaran. Imbasan berjalan dengan pantas dan melepaskan pratonton fail yang boleh ditemuinya, beberapa daripadanya berusia berbulan-bulan atau hampir setahun. Versi percuma membolehkan kami memulihkan fail sehingga 2 GB, yang tidak buruk sama sekali. Memulihkan fail yang dipratonton adalah mudah dan kami juga boleh menyimpannya di destinasi pilihan kami. Secara keseluruhannya, pengalaman yang cukup bagus.

VERDICT: Disyorkan

Wizard pemulihan Data EaseUS ialah pilihan yang baik untuk memulihkan fail anda yang hilang. Versi percuma mengehadkan data yang boleh dipulihkan kepada 2 GB, yang mungkin tertangguh untuk sesetengah orang tetapi mencukupi untuk kebanyakan. Bagi mereka ini, EaseUS menawarkan versi Pro tanpa had pemulihan, berharga sekitar $80 di AS (atau sekitar 鈧?000 di India) yang agak berpatutan. Anda sentiasa boleh menggunakan versi percubaan sebelum membuat pembelian untuk memastikan perisian mengesan data anda yang hilang semasa mengimbas.

Muat turun Wizard Pemulihan DataEaseUS dari sini.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *