Berita untuk telefon bimbit, komputer riba, tablet dan gajet popular di Malaysia

Imej rasmi Xiaomi Redmi 10 dikesan?

Xiaomi telah mendedahkan secara rasmi imej daripada Redmi 10 dan ia akan dilancarkan tidak lama lagi. Menurut sumber, peranti itu menjalankan MIUI 12.5 berdasarkan Android 11 dan dikuasakan oleh bateri 5000mAh yang menyokong pengecasan pantas 18W.

Xiaomi Redmi Note 10S Starlight Purple Edition & Redmi 9C 4GB+128GB keluaran Malaysia masing-masing pada harga RM899 dan RM499

hari ini, Xiaomi Malaysia baru sahaja mengumumkan bahawa terdapat dua edisi baharu Redmi Note 10S dan Redmi 9C masing-masing. Sebagai permulaan, ada yang baru Redmi Note 10S edisi Starlight Purple untuk RM899 manakala Redmi 9C kini hadir dalam 4GB + 128GB. Kedua-dua edisi telefon akan tersedia di Malaysia mulai 3 Ogos 2021.

Xiaomi Malaysia menggantikan telefon yang hangus dengan Redmi Note 10 5G baharu untuk pelajar Malaysia itu

Awal minggu ini, kami melaporkan bahawa telefon pintar pelajar muda Malaysia terbakar semasa kelas dalam talian. Ia sudah pasti menarik perhatian media dan orang ramai, termasuk Xiaomi Malaysia yang tampil ke hadapan dan menziarahi keluarga, menderma a Redmi Note 10 5G secara percuma.

Xiaomi sedang mengusahakan tambahan 5G baharu kepada Redmi Note 10 Pro?

Baru-baru ini Xiaomi sedang pesat meningkatkan pengeluarannya pada barisan telefon pintar baharu. Bulan lepas, siri Redmi Note 10 secara rasminya dilancarkan di Malaysia untuk versi standard dan Pro. Hari ini, kita berbintik bahawa tambahan lain untuk Redmi Note 10 siri akan jadi debut tidak lama lagi dan ia akan menjadi Varian Redmi Note 10 Pro 5G.

Xiaomi Mi 11 Ultra, Redmi Note 10 Pro MFF Edisi Khas, dan keluaran Mi Smart Band 6 Malaysia

Selepas mengumumkan harga Mi 11 Lite untuk pasaran tempatan, Xiaomi terus mengumumkan harga Mi 11 Ultra malam ini bersama produk lain termasuk Redmi Note 10 Pro Mi Fan Festival Edisi Khas dan Mi Smart Band 6. Mi 11 Ultra akan mula menerima pra-pesanan daripada 8 April manakala edisi khas Redmi Note 10 Pro dan Mi Smart Band 6 akan mempunyai jualan pertama pada 6 April dan 25 April masing-masing.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *