Berita untuk telefon bimbit, komputer riba, tablet dan gajet popular di Malaysia

keluaran realme GT Neo 2 Malaysia: RM1999 sebagai jualan pertama bersama Narzo 50i, C25Y dan realme Pad serendah RM399

hari ini, realme Malaysia baru sahaja melancarkan bukan satu, bukan dua, tetapi empat produk baharu di pasaran Malaysia. Dengan alam GT Neo 2 sebagai sorotan utama, terdapat juga Narzo 50i, C25Y dan yang ditunggu-tunggu Pad Realme tablet. Ini semua yang anda perlu tahu.

keluaran realme C21Y Malaysia: Peranti chipset Unisoc T610 berharga RM549

Semalam, realme Malaysia baru sahaja melancarkan peringkat kemasukan baharu dalam pasaran Malaysia yang dipanggil Realme C21Y. Pada harga RM549, dikatakan ini adalah telefon pertama realme yang dilengkapi dengan pemproses octa-core 12nm Unisoc T610. Jadi ya, ia adalah peranti peringkat rendah tetapi mungkin tidak serendah yang anda fikirkan.

realme C25s kini boleh didapati dengan hanya RM1/bulan melalui Maxis

Mencari telefon baru tetapi tidak mahu berbelanja? Baiklah, mungkin anda boleh menyemak tawaran baharu daripada Maxis. Hari ini, syarikat itu mengumumkan pelan pascabayar baharu bawah Maxis dan Hotlink. Dengan melanggan salah satu pelan ini, anda akan dapat beli realme C25s dengan harga serendah RM1 sebulan!

keluaran realme 8 5G & C25s Malaysia: harga pelancaran istimewa masing-masing pada RM799 dan RM699

hari ini, realme Malaysia baru sahaja mengumumkan dua peranti baharu yang dilancarkan di Malaysia (I lost count liao) dan ia tidak lain tidak bukan adalah realme 8 5G serta sungguh C25s. Jika anda berminat untuk mengetahui lebih lanjut tentang jualan, baca di bawah.

harga realme C21 dan C15 turun kekal kepada RM459 dan jualan lain yang akan datang

hari ini, realme Malaysia sedang mengumumkan pelarasan harga baharu kepada realme C15 dan realme C21. Bermula dari 1 April 2021 dan seterusnya, penurunan harga ini adalah kekal dan terdapat jualan lain yang akan datang juga. Baca di bawah untuk mengetahui lebih lanjut.

realme C25 dikeluarkan: bateri 6000mAh dan cipset MediaTek Helio G70, berharga ~RM601

Minggu lepas, sungguh telah melancarkan sungguh C25 di pasaran China dengan tag harga mampu milik iaitu $145 (~RM601). Peranti ini dikuasakan oleh bateri 6000mAh dan menyokong pengecasan pantas 18W.

realme C25 muncul di Geekbench, mungkin menggunakan Helio P65

Beberapa hari lepas, realme Malaysia telah melancarkan realme C21 di pasaran Malaysia pada harga RM499. Di sini, kami menemui peranti realme baharu yang muncul di Geekbench dan NTBC (Suruhanjaya Telekomunikasi Penyiaran Kebangsaan) Thailand.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *