Berita untuk telefon bimbit, komputer riba, tablet dan gajet popular di Malaysia

DxOMark merombak ujian mereka untuk memasukkan skor sudut lebar dan mod malam

Hari ini, DxOMark telah mengumumkan bahawa mereka telah merombak protokol ujian sensor imej mereka untuk memasukkan sudut lebarserta sistem pemarkahan mod malam. Dengan itu, DxOMark meneruskan dan menguji semula beberapa peranti telefon pintar untuk mengemas kini markah mereka mengikut protokol ujian baharu.

Samsung Galaxy Note 10 Plus 5G memperoleh mata keseluruhan tertinggi sebanyak 113 mata di DxOMark

DxOMark baru-baru ini telah melakukan semakan terhadap kamera utama, serta kamera swafoto Samsung Galaxy Note 10 Plus 5G. Keputusan mereka ialah peranti itu adalah yang tertinggi pada masa ini menjaringkan telefon pintar pada DxOMarkdengan kamera utama dan kamera swafoto skor keseluruhan masing-masing 113 mata dan 99 mata.

Khabar angin: Gambar bocor Samsung Galaxy S8 dan Galaxy S8 Plus dan video skor AnTuTu 205284 muncul?

Kilang khabar angin terus bertiup kencang Samsung Galaxy S8 dan Galaxy S8 Plus kebocoran walaupun pengumuman akan datang pada 29 Mac 2017. Kali ini kami mempunyai gambar sebelah menyebelah tentang apa yang kelihatan seperti Galaxy S8 dan Galaxy S8 Plus, Galaxy S8 dalam warna ungu dan video yang menunjukkan skor AnTuTu Galaxy S8.

Samsung Galaxy S4 Plus dengan Snapdragon 800 Mendapat Markah AnTuTu yang memecahkan rekod!

Selepas ia disahkan melalui pensijilan DLNA Snapdragon 800 berasaskan Samsung Galaxy s4 telah muncul di AnTuTu sekali lagi. Walaupun sebelum ini hanya berjaya mencatatkan markah 24179, kali ini ia mempunyai markah 31491, memecahkan rekod sebelum ini dipegang oleh Exynos 5 Octa berkuasa Samsung Galaxy S4.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *