Berita untuk telefon bimbit, komputer riba, tablet dan gajet popular di Malaysia

Keluaran HONOR X20 5G: Dimensity 900, kamera 64MP, dan pengecasan 66W, bermula dari ~RM1242

Semalam, KEHORMATAN telah mengeluarkan siri Magic yang merangkumi Magic3, Magic3 Pro dan Magic3 Pro Plus. Selain itu, syarikat itu juga telah mengeluarkan X20 5G dengan harga permulaan CNY 1899 (~RM1242).

Keluaran HONOR X20 SE: Chipset Dimensity 700 & 4 varian warna, harga bermula dari ~RM1157

hari ini, KEHORMATAN telah melancarkan secara rasminya KEHORMATAN X20 SE di China. Seperti yang diusik sebelum ini, beberapa spesifikasi teknologi sepadan dengan berita yang dikhabarkan beberapa minggu lalu. Bagaimanapun, tanpa terlalu banyak bergelut – berikut ialah spesifikasi teknologi rasmi, harga dan ketersediaan.

Foto langsung midranger baharu HONOR X20 SE bocor!

HONOR kembali dengan yang terbaru HONOR 50 siri adalah satu kejayaan besar dengan lebih 500 juta yuan nilai jualan di China. Itu baru permulaan, setakat ini, syarikat itu sedang bersedia untuk satu lagi peranti baharu yang dinamakan sebagai KEHORMATAN X20 SE. Kami menemui beberapa foto langsung yang muncul di web.

Honor X20 dijangka menampilkan cipset Dimensity 1200

Sebahagian daripada Kehormatan telefon pintar tidak tersedia tahun lepas, tetapi itu akan berubah sekarang kerana ia telah berpisah daripada Huawei. Syarikat itu dijangka melancarkan satu siri peranti secara global tahun ini, dan beberapa butiran telah dibocorkan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *