Berikut ialah widget Google pada iOS untuk menikmati yang terbaik daripada Google pada iPhone 13

Siri iPhone 13 terbaharu Apple menjalankan kemas kini iOS 15 yang padat dengan ciri baharu yang inovatif dan peningkatan prestasi untuk meningkatkan pengalaman pengguna. Mengambil kesempatan daripada widget iOS, Google telah menawarkan petua tentang cara cekap menggunakan apl iOSnya untuk memberikan yang terbaik daripada Google pada iPhone 13.

Dalam iOS 14, Apple memperkenalkan rumah baharu untuk widget, Skrin Utama. Buat pertama kalinya, pengguna iPhone bukan sahaja dapat meletakkan widget dalam kalangan apl untuk mengakses maklumat dengan cepat tetapi juga boleh menyesuaikan Skrin Utama mereka dengan tema, ikon dan banyak lagi. Seperti pembangun lain, Google juga mengeluarkan widget untuk produktiviti, hiburan dan apl lain pada iOS. Dan kini gergasi teknologi itu berkongsi cara terbaik menggunakannya pada model iPhone yang serasi.

Susun widget apl Google yang kerap digunakan pada Skrin Utama supaya pengguna boleh mendapatkan semua kemas kini penting mereka sepintas lalu, tanpa perlu membuka apl individu.

Sebagai contoh, anda boleh mencari di web, memerhatikan perjalanan ulang-alik anda, menyemak senaman terbaharu anda dan menonton senarai main kegemaran anda secara serentak dengan apl Google, Peta Google, Google Fit dan widget Muzik YouTube kami.

Untuk mengelakkan kekacauan Skrin Utama dengan beberapa aplikasi dan widget, pengguna boleh membuat folder widget Google melalui Smart Stack. Smart Stack membolehkan pengguna membuat koleksi berbilang widget dengan menyusunnya di atas satu sama lain dan memaparkan maklumat tertentu bergantung pada masa dan penggunaannya.

Tindanan Pintar membolehkan anda menyusun widget dengan saiz yang sama di atas satu sama lain. Hanya seret dan lepaskan widget dengan saiz yang sama, seperti yang anda lakukan dengan apl untuk mencipta folder. – Google

Google pada iPhone 13

Akhir sekali, Chrome sebagai penyemak imbas lalai memberi pengguna iPhone beberapa faedah seperti tab pengguna pada Chrome akan disegerakkan merentas semua peranti Apple mereka, bersama-sama dengan kata laluan yang disimpan dan maklumat autolengkap. Selain itu, penyepaduan Chrome dengan Spotlight, membantu pengguna mendapatkan hasil yang mereka cari.

Google pada iPhone 13

Berikut ialah beberapa widget Google yang boleh disusun pada Skrin Utama atau ditambahkan pada Tindanan Pintar untuk pengalaman Google pada iPhone 13 yang produktif.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *