Beli tiket ke acara pelancaran OnePlus 7 dan OnePlus 7 Pro [Now sold out in UK and India]

Semua TAWARAN HITAM JUMAAT yang anda perlukan!

Kami disokong pembaca. Pautan luar mungkin memberi kita komisen.

Tiket acara pelancaran OnePlus 7 Pro

Kemas kini: selepas India, tiket telah habis dijual di UK juga. Walau bagaimanapun, jika anda berada di AS, anda masih boleh mendapatkan milik anda.


Sama seperti tahun lepas, apabila anda boleh membeli tiket $30 untuk acara pelancaran OnePlus 6T, tahun ini, OnePlus akan menjual tiket sekali lagi untuk acara pelancaran 14 Mei yang akan datang. Apa yang lebih menarik daripada fakta bahawa tiket itu, pada masa ini, didiskaunkan kepada $20 setiap satu dan bukannya $30 asal, adalah hakikat bahawa laman web itu dengan jelas mengesahkan OnePlus 7 Pro, sekiranya anda masih memerlukan pengesahan tambahan.

Acara ini akan berlangsung pada 11AM EDT pada 14 Mei, di Pier 94, New York, tetapi terdapat juga acara istimewa di bahagian lain dunia, yang mana anda juga boleh membeli tiket. Jika anda berada di Amerika Syarikat dan ingin menyertai acara tersebut, klik di sini untuk mendapatkan tiket anda ke acara pelancaran OnePlus 7 Pro.

Jika anda berada di United Kingdom, acara itu akan berlangsung pada 4PM BST, pada 14 Mei, di Printworks di London. Tiket akan membuat anda kembali拢30.00, dan anda boleh klik di sini untuk mendapatkan milik anda.

Di India, acara pelancaran OnePlus 7 Pro berlangsung pada 20:15 IST pada 14 Mei, di Pusat Pameran Antarabangsa Bengaluru. Tiket membuat anda kembali鈧?99 tetapi ia sudah habis dijual. Anda perlu menyemak sekali lagi di halaman ini untuk melihat sama ada OnePlus menambah tiket tambahan yang boleh anda beli untuk menyertai parti itu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *