Bahagian Windows dalam kategori sub $300 meningkat sebanyak 11% tahun ke tahun pada Q2 2018

Awal minggu ini, Fitbit mengesahkan bahawa apl Windows 10 mereka rosak pada Windows Phones tetapi apl itu masih berfungsi pada PC dan tablet. Selain rosak pada telefon, penyenaraian Gedung Microsoft apl Fitbit telah memaparkan butang pemasangan semula dan bukannya kemas kini/ pasang atau kongsi.

Nampaknya Fitbit hari ini melancarkan kemas kini baharu untuk apl Mudah Alih Windows 10 dengan penambahbaikan dan pembetulan bagi pepijat yang ranap.

Hari ini, apl Fitbit untuk Windows 10 Mobile telah dikemas kini kepada versi 2.36.1645 dan kemas kini telah menangani pepijat ranap. Beberapa pengguna telah mendedahkan di forum Fitbit bahawa aplikasi itu kini berfungsi pada Telefon Windows mereka.

Jika apl itu masih tidak berfungsi pada Windows Phone anda, anda disyorkan untuk membuka Gedung Microsoft dan memuat turun apl Fitbit yang dikemas kini.

Perlu diingat bahawa Fitbit masih belum mengesahkan pemadaman aplikasinya dan kemas kini terakhir telah disiarkan oleh wakil syarikat semalam.

“Terima kasih sekali lagi untuk semua maklum balas jujur ​​anda. Seperti yang dinyatakan, pasukan kami menyedari isu ini dan sedang giat berusaha untuk menyelesaikannya. Saya pasti akan memastikan anda semua dikemas kini apabila lebih banyak maklumat tersedia. Kesabaran anda benar-benar dihargai,” katanya. kemas kini terkini pada halaman Fitbit berbunyi.

Bilakah binaan 18234 akan tersedia kepada orang awam?

Sebagai balasan kepada Mayank Parmar.

Terima kasih Mayank. Walaupun saya berharap ia akan berlaku :/

Sebagai balasan kepada xrt64.

Tidak. Ia akan tiba dengan Windows 10 19H1 pada Musim Bunga tahun depan.

Bagaimana pula dengan tab dalam Explorer, adakah ia dirancang untuk kemas kini Oktober?

Data baharu menunjukkan bahawa Windows terus memperoleh bahagian pasaran dalam sektor pendidikan dan ini adalah hasil daripada peranti mampu milik baharu daripada rakan kongsi OEM Microsoft. Microsoft mendahului carta dan Windows terus menjadi pilihan pilihan untuk peranti dalam sektor pendidikan, dengan Apple jauh di belakang di tempat ketiga.

Sub $300 kekal sebagai segmen yang kompetitif dan sementara prestasi Chromebook kekal kukuh, bahagian pasaran Windows Microsoft juga telah meningkat kerana pembuat perisian telah meletakkan penyelesaian mampu milik untuk pelajar.

MenurutFutureSource Consulting, Microsoft telah berjaya meningkatkan penggunaan peranti Windows dalam sub $300 sebanyak 11%. Ia merupakan pertumbuhan tahun ke tahun yang direkodkan pada Q2 2018 dan penghantaran peranti dalam sub ini meningkat sebanyak 75%.

Kongsi Windows 10 edu

“Microsoft, terutamanya, telah berusaha keras untuk merapatkan jurang harga antara Windows dan Chromebook dengan mempromosikan peranti rakan kongsi pada platform Windows, berharga serendah $189. Di peringkat global, bahagian Windows dalam kategori sub $300 meningkat sebanyak 11% tahun ke tahun pada Q2 2018, dengan penghantaran peranti Windows dalam kategori meningkat 75%, “kata laporan itu.

Bahagian pasaran keseluruhan kedua-dua Chrome OS dan Windows telah meningkat masing-masing sebanyak 0.7 peratus dan 0.4 peratus. Kedua-dua Microsoft dan Google bertaruh besar pada peranti mampu milik untuk niche pendidikan dan persaingan antara Windows 10 dan ChromeOS dijangka meningkat pada suku akan datang.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *