Bagaimana untuk memuat turun muzik percuma pada iPhone (Untuk mendengar)

Muzik adalah apa yang membuatkan saya bergolek dan bergoyang! Daripada memastikan saya sentiasa bersemangat semasa waktu bekerja kepada menyegarkan semangat saya semasa trafik yang panjang kepada menghidupkan masa parti, ia adalah sebahagian daripada kehidupan. Untuk memastikan percintaan saya dengan lagu hebat tidak pernah mengalami gangguan, saya telah mencipta senarai main besar lagu yang saya suka dengar. Nasib baik, memuat turun lagu percuma pada iPhone dan iPad adalah sangat mudah!

Saya sangat gembira untuk memasukkan apl muzik yang paling digemari di dunia “Spotify” dalam senarai istimewa ini. Cipta koleksi muzik yang besar menggunakan trek kegemaran anda dan akses cepat lagu yang menyentuh jiwa anda.

Pengesyoran peribadi dan senarai main siap sedia menjaga citarasa eksklusif anda dengan sempurna. Dan jika anda ingin meningkatkan pengalaman muzik anda, gunakan versi premium untuk menggunakan apl ini tanpa sebarang iklan. Dan juga simpan muzik untuk mendengar muzik.

harga: Muat turun percuma

“SoundCloud” tidak memerlukan pengenalan, bukan? Dengan lebih 150 juta lagu, apl itu mempunyai segala-galanya yang anda mahu nikmati muzik dengan cara terbaiknya. Terokai album yang mendahului carta, set langsung dan adunan popular dan manfaatkan hip-hop, rock, klasik, jazz, podcast dan buku audio yang hebat. Apl ini juga mencadangkan anda lagu berdasarkan kesukaan anda.

Anda boleh menaik taraf kepada SoundCloud Go atau SoundCloud Go+ (masing-masing untuk $5.99/bulan dan $12.99/bulan) untuk menggunakan aplikasi muzik ini dengan lebih bebas malah memuat turun lagu kegemaran anda untuk mendengar di luar talian.

harga: Muat turun percuma

TIDAL mungkin tidak sepopular Spotify atau Apple Music, tetapi ia mempunyai kualiti untuk menjadi penghibur terbaik anda.

Ia mendakwa sebagai apl muzik pertama yang menawarkan kualiti bunyi kesetiaan tinggi, video muzik definisi tinggi dan editorial dipilih susun oleh artis dan pakar. Aplikasi ini menawarkan anda akses tanpa had kepada 40 juta lagu.

Anda boleh menonton lebih 130,000 video muzik berkualiti tinggi. Lihat artikel muzik bersepadu, ciri dan temu bual. Dan juga muat turun album, senarai main dan lagu untuk mengejarnya mengikut kadar anda sendiri!

harga: Muat turun percuma

Saya sentiasa mendapati “Deezer” agak bagus. Pemain muzik membolehkan anda mencari, menstrim dan mendengar lagu popular radio dan lagu baharu. Anda boleh membuat senarai main tanpa had dan mengaksesnya dengan cepat untuk menghidupkan masa muzik anda.

Dapatkan versi premium apl untuk meningkatkan pengalaman anda. Versi pro membolehkan anda melangkau bilangan lagu yang tidak terhad. Selain itu, anda juga boleh menyimpan lagu untuk memainkannya tanpa Internet.

harga: Muat turun percuma

Napster mempunyai koleksi besar lebih daripada 30 juta lagu. Jadi, anda boleh menstrim muzik atas permintaan dan juga memuat turun muzik yang paling anda sukai untuk mendengar di luar talian.

Apl ini juga membolehkan anda membuat senarai main lagu anda dan berkongsinya dengan rakan anda. Berdasarkan citarasa anda, ia juga menawarkan cadangan yang menarik kepada anda. Jadi, anda boleh mengakses lagu-lagu yang membakar anda dengan cepat!

Dengan langganan bulanan $9.99, apl itu membolehkan anda mengakses semua ciri tanpa sebarang sekatan.

harga: Muat turun percuma

“Evermusic” ialah pemain muzik yang hebat dan apl mesti ada untuk pencinta muzik. Aplikasi ini membolehkan anda memuat turun muzik daripada beberapa perkhidmatan seperti Google Drive, Dropbox, OneDrive, Box, MEGA, Yandex.Disk dan WebDAV.

Aplikasi ini dilengkapi dengan perkhidmatan penstriman lanjutan dengan teknik penimbalan yang unggul. Ia menyokong enam format audio termasuk mp3, aac, m4a, wav, aiff dan m4r.

Ia juga menyokong buku audio dan membolehkan anda membuat berbilang penanda halaman audio. Anda boleh menyimpan kedudukan media dan juga menukar kelajuan main balik. Semua lagu anda dikategorikan mengikut artis, album dan tag genre untuk membolehkan anda menyemak imbas koleksi dengan lebih mudah.

harga: Muat turun percuma

Apa yang menjadikan “MyMP3” begitu berguna ialah keupayaan untuk membolehkan anda menukar mana-mana video kepada MP3 dengan mudah. Aplikasi ini juga membolehkan anda mengedit metadata mana-mana lagu. Sebagai contoh, anda boleh menamakan semula lagu dan nama artis.

Pastikan lagu kegemaran anda tersusun sepenuhnya dan turut menyegerakkannya dengan awan untuk memastikannya selamat. Oh ya, jangan lupa kongsikannya dengan rakan anda untuk memenangi banyak hati dan suka!

harga: Muat turun percuma

Sekali-sekala, Apple menawarkan anda memuat turun beberapa lagu iTunes secara percuma. Jika anda tidak mahu melepaskan peluang ini, pilih “Pemberitahu Lagu Percuma untuk iTunes.” Sebaik sahaja mana-mana lagu percuma tersedia untuk dimuat turun di iTunes, apl itu memberitahu anda tentangnya supaya anda tidak lupa untuk membayarnya. Anda boleh memuat turun lagu iTunes percuma terus dari aplikasi ini.

Ketahui lagu-lagu yang menjadi sohor kini di negara anda. Lihat senarai 15 lagu paling popular di negara anda dan pratonton coretan 30 saat mereka.

harga: Muat turun percuma

Seperti namanya, aplikasi ini ialah penyelesaian sehenti untuk mengimport muzik kegemaran anda dan memainkannya di mana-mana sahaja. Tiada had untuk berapa lama anda boleh mendengar di luar talian, menjadikannya mudah apabila anda tidak mempunyai sambungan internet.

Ia adalah pemain muzik berkuasa yang menyokong semua format audio yang popular. Ia membolehkan anda membuat dan mengurus senarai main serta mempunyai mod gelung untuk memastikan kegemaran anda dimainkan secara berterusan. Ia juga menawarkan kawalan pada skrin kunci telefon anda untuk kemudahan.

harga: Muat turun percuma

Ini ialah salah satu apl penstriman paling popular untuk muzik, podcast dan radio. Ia membolehkan anda mencipta stesen daripada lagu, artis atau genre kegemaran anda atau mencari stesen yang disyorkan untuk disesuaikan dengan mood anda. Anda perlu mendapatkan langganan Premium untuk memuat turun muzik untuk mendengar di luar talian pada iPhone anda. Ia juga serasi dengan CarPlay, jadi anda boleh membawa muzik anda ke mana sahaja anda pergi dan menggunakan arahan suara untuk mengawalnya.

harga: Muat turun percuma

Jika kita bercakap tentang muzik percuma pada iPhone, itu mempunyai skop yang sangat terhad. Tetapi web mempunyai banyak sumber di mana anda boleh mendapatkan muzik percuma, secara sah. Kebanyakannya adalah oleh artis indie dan band yang baru muncul. Anda tidak dapat melihat banyak muzik popular dalam litar percuma.

Jika anda telah memuat turun trek mp3 ke komputer anda, letakkannya dalam folder Dropbox anda, buka apl Dropbox pada iPhone anda dan nikmati main balik muzik.

Itu sahaja!

Apa kegemaran anda?

Jadi, kini anda tahu cara memuat turun lagu kegemaran anda secara percuma untuk mendengarnya tanpa sebarang gangguan. Ada sebarang maklum balas? Jangan ragu untuk berkongsi dengan kami dalam komen di bawah.

Anda juga ingin melihat siaran ini:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *