Bagaimana untuk membetulkan kod ralat Gedung Windows Phone 80070020

Microsoft hari ini melancarkan kemas kini baharu untuk apl Fotonya dengan versi 2018.18022.13430 untuk Fast Ring dan Skip Ahead Insiders. Kemas kini terkini datang dengan dua ciri yang telah diumumkan oleh Microsoft dan sedang dalam ujian dalaman oleh syarikat itu.

Kami telah pun menulis tentang ciri Garis Masa yang akan menjadi ciri utama yang akan dikeluarkan dengan kemas kini utama syarikat yang seterusnya. Microsoft telah mengambil bar satu sentuhan ke hadapan dengan memperkenalkan ciri Bar Garis Masa baharu dalam apl Foto untuk peranti Windows 10.

Ciri Garis Masa kini tersedia untuk Orang Dalam untuk menguji ciri yang dilog masuk ke Fast And Skip Ahead Ring. Ciri Bar Garis Masa membolehkan pengguna menatal imej dan video dengan menyeret bar di sebelah kiri aplikasi.

Anda akan dapat melihat imej bulan dan tahun tertentu dengan menatal ke bawah bar Garis Masa. Bar Garis Masa juga telah disediakan untuk kenalan Individu dengan kemas kini terkini.

Satu lagi ciri baharu yang telah diperkenalkan ialah ciri Remix 3D yang telah dalam ujian dalaman buat masa ini. Hari ini Orang Dalam secara rasmi akan dapat menguji ciri tersebut pada PC dan Tablet Windows 10 mereka.

Ciri Remix 3D membolehkan pengguna menyesuaikan video mereka dengan memuat turun model 3D baharu dan eksklusif daripada tapak komuniti Remix 3D. Syarikat itu juga sedang mengusahakan beberapa lagi ciri seperti Pelekat, Integrasi Cat 3D secara dalaman, yang akan ditambahkan pada aplikasi Microsoft Photos dalam beberapa hari akan datang.

Seperti yang dilaporkan di atas, kemas kini aplikasi Photos terkini tersedia untuk Fast Ring dan Skip Ahead Insiders. Jika anda masih belum menerima kemas kini, anda boleh cuba memuat turun secara alternatif dengan mengklik pautan Microsoft Store di bawah.

Muat turun Microsoft Photos untuk Windows 10

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *