Bagaimana Kejayaan Berlaku untuk Caden Sisters, CEO dan Pengasas Bersama Belly Bandit and Proof

Pendapat yang diutarakan oleh usahawan penyumbang adalah mereka sendiri.

Anda sedang membaca Entrepreneur United States, francais antarabangsa Entrepreneur Media.

Lori Caden, salah seorang pengasas bersama Belly Bandit, jenama yang berdedikasi untuk membantu wanita kelihatan dan berasa terbaik sebelum, semasa dan selepas kehamilan, baru-baru ini bersalin dan sedang bergelut untuk mendapatkan semula keyakinannya. Berbekalkan rasa empati yang tinggi, adik-beradik Jodi dan Kari menyertainya dalam mencari penyelesaian untuk masalah badannya selepas bersalin. Pada tahun 2008, penyelidikan, ketabahan dan sokongan adik-beradik mereka menghasilkan penciptaan Belly Bandit dan Belly Wrap selepas bersalin. Disyorkan oleh doktor dan disokong oleh ibu, Belly Wraps memodenkan amalan kuno mengikat perut dan menjadikan Belly Bandit sebagai ibu baharu yang mesti dimiliki.

The Caden Sisters

Berkaitan:Buat Podcast untuk Syarikat Anda

Sejak pelancarannya, syarikat itu telah menyaksikan pertumbuhan yang luar biasa. Ia telah berkembang daripada produk tandatangannya, Belly Bandit Belly Wrap, dan berkembang untuk memasukkan pakaian bersalin, coli kejururawatan, sukan dan rangkaian lengkap pakaian bentuk mampatan dengan Ibu. TuckerCollection. Pada tahun 2020, adik-preneur melancarkan Proof, sebuah syarikat pemerkasaan wanita yang menyediakan seluar dalam kalis bocor yang direka dengan teliti dan dibina dengan mahir untuk wanita berumur sembilan hingga sembilan puluh tahun. Dengan sejarah mengganggu dan merevolusikan pasaran, adik-beradik dan pengasas bersama Belly Banditand Proofare dalam misi untuk mencipta produk yang memperkasakan wanita dan membolehkan mereka menjalani kehidupan tanpa bimbang.

Dalam semangat pemerkasaan wanita itu, Proofrecently mengumumkan perkongsian rasmi 2021 dengan Pertubuhan Miss America untuk meraikan evolusi seratus tahun dan budaya Miss America. Sebagai tanda terima kasih kepada komitmen bersama Proofand Miss America untuk memperjuangkan dan mendidik wanita di seluruh negara, Proofwill membantu membiayai biasiswa kolej dan pasca siswazah untuk calon Miss America di semua 50 Negeri dan Washington DC

“Kami sangat teruja dengan peluang untuk menyokong Miss America pada tahun seratus tahunnya untuk membantu memberi impak yang kuat terhadap pendidikan dan harga diri generasi wanita akan datang ini,” kata Jodi Caden, Ketua Pegawai Eksekutif dan pengasas bersama Proof. “Misi organisasi ini sangat sejajar dengan nilai moden keyakinan dan pemerkasaan wanita kami.”

Berkaitan:Podcast Bola Sepak Terbaik

Di samping menyampaikan produk yang dipercayai oleh pengguna dan perkongsian yang memberi inspirasi kepada mereka, jenama Caden sisters telah mendapat manfaat daripada buzz media dan selebriti yang positif. Testimoni yang benar-benar menghargai daripada banyak selebriti telah membantu meningkatkan status syarikat mereka, tetapi adik bongsu Kari berkata, “Wanita benar-benar suka berkongsi produk yang mereka gemari. Kami menyampaikan produk terbaik dalam kelasnya. Kami mendengar setiap pelanggan dan menyokong wanita dalam setiap produk. Tidak ada wanita yang memperdayakan kesetiaan jenama.”

Adik-beradik Caden juga bersandar pada kenangan gembira mereka membesar di kawasan Detroit dan menghargai ibu bapa mereka kerana menanamkan dalam diri mereka kepentingan keluarga, bekerja dan berusaha ke arah matlamat.”Sebagai kawan baik, kami sentiasa bermimpi untuk bekerja bersama. Setiap hari, kami berkongsi dan menyokong satu sama lain dalam jatuh bangun dan keputusan,” jelas Lori. “Keusahawanan adalah satu cabaran dan kami sangat bertuah kerana salah seorang daripada kami sentiasa ada untuk mengambil yang lain.”

Berkaitan: Podcast Bagaimana Kejayaan Terjadi Terbaik

Baca artikel asal di sini

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *