ASUS ROG Phone 4 baharu mungkin tiba dengan bateri yang besar

Semua TAWARAN HITAM JUMAAT yang anda perlukan!

Kami disokong pembaca. Pautan luar mungkin memberi kita komisen.

ASUS ROG Phone 4 telah mendapat perhatian dalam beberapa minggu kebelakangan ini. Kami semakin hampir dengan kemungkinan pelancarannya, dan kami mula mendapat beberapa butiran yang agak menarik tentang dalamannya.

ASUS baru-baru ini mula menggoda perantinya yang akan datang dengan menyiarkan poster ASUS ROG Phone 4 yang akan datang pada halaman Weibo rasminya. Ini membuatkan kami percaya bahawa peranti itu akan dilancarkan tidak lama lagi, malah ada yang mengatakan bahawa kami dapat melihatnya tiba pada suku pertama tahun ini. Walau apa pun, kami telah mula menerima lebih banyak maklumat tentang telefon permainan ASUS yang seterusnya, dan ia datang daripada Stesen Sembang Digital yang terkenal bocor. Beliau baru-baru ini menyiarkan kapasiti bateri ROG 4, serta saiz bateri pesaingnya.

Telefon ROG 5

Menurut sumbernya, Black Shark 4 dan Nubia’s Red Magic 6 akan tiba dengan kapasiti 4,500mAh, manakala ASUS ROG 4 boleh menampilkan bateri 6,000mAh yang besar, dan ia juga boleh tiba dengan kelajuan pengecasan 60W atau 65W.

Markah ujian GeekBench terkini bagi peranti ASUS turut dikesan oleh lelaki di MySmartPrice, dan khabar angin mencadangkan bahawa ia adalah ASUS ROG Phone 4. Ia mencapai 1,081 dalam ujian teras tunggal dan 3,584 dalam ujian berbilang teras. Jika ini memang ROG 4 yang akan datang, kami mungkin akan mendapatkan peranti baharu dengan pemproses Qualcomm Snapdragon 888, dengan 8GB RAM, dan nampaknya ia juga boleh tiba dengan Android 11 di luar kotak.

ASUS masih belum memberikan tarikh pelancaran rasmi untuk telefon permainan yang akan datang atau sebarang petunjuk tentang namanya. Mari kita ingat bahawa syarikat China menganggap nombor ‘4’ sebagai petanda buruk, dan kami telah melihat OnePlus melangkau nombor empat daripada barisannya. Dengan kata lain, ASUS ROG Phone 4 mungkin tidak akan tiba. Sebaliknya, kami boleh mendapatkan ASUS ROG Phone 5 baharu untuk menggantikannya.

Sumber MySmartPrice

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *