ASUS mendedahkan Padfone Mini, telefon 4.3 inci yang sesuai dengan dok tablet 7 inci

https://www.youtube.com/watch?v=iEHxq4Hs-pM

ASUS telah mengumumkan penambahan baharu dalam siri Padfone unik mereka. Yang ini dipanggil Padfone infiniti, dan ia betul-betul seperti bunyinya. Apa yang anda akan dapat ialah telefon 4.3-inci dengan resolusi qHD, pemproses empat teras Snapdragon MSM8226 1.4GHz, RAM 1GB, storan dalaman 16GB dan bateri 1,500 mAh.

Telefon itu akan bertindak sebagai kuasa pemprosesan di sebalik pengalaman tablet yang anda akan dapat dengan dok tablet 7 inci yang terdapat di dalamnya. Paparan dok itu mempunyai resolusi 1280 x 800, dan termasuk bateri 2,200 mAh. Spesifikasi ini jelas bukan jenis yang luar biasa, itulah sebabnya ia datang ke pasaran pada titik harga kira-kira $400.

Padfone Mini dijangka dilancarkan di rantau Asia terhad buat masa ini, dengan China, Rusia, Taiwan, Hong Kong, Singapura dan Indonesia menjadi satu-satunya pasaran pelancaran yang diketahui sekarang. Mereka yang berada di kawasan lain mungkin berminat dengan Padfone Infinity, kombo tablet / telefon yang jelas lebih berkuasa, tetapi yang akan lebih membebankan dompet anda.

Peranti tertentu itu memberikan anda paparan 1080p 5 inci dengan pemproses Snapdragon 800 dan kamera 13 megapiksel. Anda boleh membaca lebih lanjut mengenainya di sini jika anda mahu, tetapi jika anda benar-benar mahukan Padfone Mini, kami rasa mengimportnya bukan perkara yang mustahil. Tidak ada maklumat mengenai bila, tepatnya, kita akan melihatnya dilancarkan.

| | |

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *